Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Teren suspendat si 500 lei amenda pentru Gloria Baltati

0 Comments 📁 Liga 4, Liga 5 🕔12.October 2017
Teren suspendat si 500 lei amenda pentru Gloria Baltati

Astazi a plouat cu amenzi si suspendari la AJF Iasi. Gloria Baltati a iesit cea mai sifonata, dupa episodul reprobabil care s-a consumat in weekend, cand un spectator de-al gazdelor a patruns pe teren in minutul 40 si l-a lovit pe mijlocasul Unirii Mircesti, Bogdan Valeanu. Drept urmare, terenul Baltatiului va fi suspendat in urmatoarele 3 jocuri considerate acasa. Sanctiune care vine la pachet si cu 500 de lei amenda, Baltati fiind recidivista.

Partidele de pe teren propriu ale Gloriei Baltati s-ar putea desfasura la Targu Frumos (cea mai probabila varianta) sau Lungani.

Incidentele de la Tomesti, acolo unde doua persoane de pe banca Scanteii au fost trimise in tribune de centralul Valentin Burla, s-au soldat cu o amenda de 300 de lei pentru formatia aflata acum pe locul 2. De asemenea, Bogdan Ilisei, eliminat pentru un fault dur, este indisponibil in urmatoarele doua jocuri ale Unirii Scanteia.

Spre finalul acestui articol, ne mutam in Liga a 5-a, Seria I mai exact. Partida dintre Vointa Bosia si Fulgerul Tibanesti 2016 (etapa a 7-a), incheiata pe teren cu scorul de 0-1, a fost omologata 0-3. Tibanesti ramane astfel in cursa pentru ocuparea unui loc promovabil, la mare bataie cu Avantul Golaiesti si Viitorul Ciortesti.

De asemenea, au fost stabilite meciurile din cadrul primei etape a Cupei Romaniei (faza judeteana Iasi), subiect asupra caruia voi reveni cu ocazia unei postari separate.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<