Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Victoria Letcani tinteste a noua victorie consecutiva in campionat

0 Comments 📁 Liga 4 🕔12.October 2017
Victoria Letcani tinteste a noua victorie consecutiva in campionat

Victoria Letcani si Unirea Mircesti fac schimb de adversari in aceste trei etape, dupa ce Gloria Baltati a reusit sa produca una dintre cele mai mari surprize ale sezonului: 1-1, acasa, in fata campioanei en-titre. Duminica, Gloria Baltati se va deplasa la Letcani pentru a da piept cu liderul intr-un duel aparent inegal, prin prisma pozitiilor ocupate de cele doua formatii in clasamentul Ligii a 4-a: Letcani, pe 1, cu maximum de puncte, iar Baltatiul pe 11, cu 7 puncte acumulate in primele 8 etape!

Cu toate acestea, e bine de mentionat faptul ca Baltati se afla intr-o revenire de forma, dupa ce a punctat in ultimele doua etape: 2-1 la Baltati si remiza in fata campioanei Unirea Mircesti.

Baltati a primit astazi o sanctiune drastica din partea AJF Iasi ca urmare a gestului reprobabil comis de un suporter, care a patruns pe teren in timpul meciului cu Mircesti si l-a lovit pe mijlocasul Bogdan Valeanu.

Drept urmare, Gloria va disputa pe un alt stadion urmatoarele trei jocuri considerate pe teren propriu. Duelul din urmatoarea etapa, cu Moldova Cristesti, va avea loc cel mai probabil la Targu Frumos. Sau Lungani, cea de-a doua varianta pe care o au la indemana conducatorii Gloriei Baltati.

Despre Letcani nu ar fi foarte multe de spus, in conditiile in care a trecut peste toti adversarii intalniti in cale pana acum, cu mici probleme in fata Sinestiului (2-1), amintind pe alocuri de una dintre fostele echipe ale lui Florin Croitoru (ca jucator), Rapid Dumesti. Fosta campioana a Iasului care castiga la pas campionatul, marcand peste 100 de goluri intr-un sezon. Pana acum, Letcani a stras 41 in 8 meciuri. Deci, o medie de putin peste 5 goluri per meci!

Acest din urma aspect nu il linisteste foarte mult pe Florin Croitoru, antrenorul Letcaniului, care a declarat urmatoarele inaintea partidei de duminica: “Sunt sigur ca va fi un joc foarte dificil, pe care sper sa-l transam in favoarea noastra, in ciuda faptului ca intalnim o echipa foarte incomoda a campionatului!”

FOTO: Mihai Onica (cont oficial Facebook Victoria Letcani)

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<