Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

CS Ciurea va merge la Scanteia cu fotbalisti fara drept de joc

0 Comments 📁 Liga 4 🕔13.October 2017
CS Ciurea va merge la Scanteia cu fotbalisti fara drept de joc

Problemele par sa nu se mai termine la Ciurea, de la sosirea lui Mihai Constantinescu la echipa. Dupa ce s-a lovit de refuzul seniorilor de a mai imbraca tricoul ultimei clasate, in conditiile unui antrenament saptamanal impus, Constantinescu nu a putut conta nici pe Petrisor Calistru, antrenorul echipei de juniori.

In meciul de campionat cu Unirea Scanteia, de duminica, antrenorul actual al lui CS Ciurea nu va putea folosi juniori, asa cum s-a intamplat cu o saptamana in urma, cand echipa din Ciurea s-a duelat cu o formatie din zona Pascaniului (Unirea Ruginoasa). Acum, insa, se vor intalni doua formatii din Seria Est, ceea ce inseamna ca partida din cadrul etapei a 9-a a Ligii a 4-a va fi precedata de un meci de juniori intre Unirea Scanteia si CS Ciurea.

Drept urmare, Calistru l-a refuzat pe Constantinescu, antrenor care a recunoscut ca va trece pe foaie fotbalisti fara drept de joc, aflandu-se in imposibilitatea de a legitima in aceasta perioada cel putin 11 jucatori.

In ciuda acestui aspect, antrenorul Mihai Constantinescu ne spune ca are parte de intreaga sustinere a conducerii clubului si ca principalul scop in urmatoarele saptamani este acela de a inchega o echipa din jucatorii pe care i-a avut sub comanda la antrenamentul de joi.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<