Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Pascaniul vrea punct sau puncte in fieful nou-promovatei CSM Focsani

0 Comments 📁 Liga 3 🕔13.October 2017
Pascaniul vrea punct sau puncte in fieful nou-promovatei CSM Focsani

CSM Pascani a simtit, vinerea trecuta, pentru prima data cum e sa ai puncte in clasament. Echipa lui Danut Munteanu a inregistrat prima victorie a sezonului, dupa cinci incercari esuate.

Primul semnal de revenire a Pascaniului a fost tras in deplasarea de la Otelul Galati, din etapa a 6-a, cand tinerii jucatori ai CSM-ului au oferit o replica buna echipei care se bate la promovarea in Liga a 2-a.

Apoi, a urmat succesul de pe teren propriu cu AFC Odorheiu Secuiesc, 3-2, obtinut in ultimele minute. Acum, iesenii se deplaseaza la o nou-promovata care a impresionat, pierzand o singura data in cele sapte meciuri disputate. In rest, Focsaniul a adunat doua victorii si patru remize.

In cel mai recent meci disputat de focsaneni cu o formatie din Iasi, Stiinta Miroslava, CSM Focsani a cedat fara drept de apel, 5-0 (turul IV al Cupei Romaniei).

Singurul jucator indisponibil de la CSM Pascani este Ignea, ca urmare a cartonasului rosu incasat cu AFC Odorheiu Secuiesc.

Etapa a debutat, astazi cu o victorie la scor de neprezentare a bacauanilor de la Aerostar in fata lui AFK Csikzereda Miercurea Ciuc. Toate golurile au fost inscrise in prima parte a jocului: Catalin Vraciu (12, 18) si Vasilica Mihaes (37). Prin acest succes, Aerostar a urcat pe primul loc in clasamentul Seriei 1.

PROGRAMUL COMPLET AL ETAPEI A 8-A

Aerostar Bacau – AFK Csikszereda Miercurea Ciuc 3-0
AFC Metalosport Galati – CS Sporting Liesti
AFC Harman – CSM Roman
ACS Suporter Club Otelul Galati – ACS KSE Targu Secuiesc
AFC Odorheiu Secuiesc – CS Avantul Valea Marului
CSM Focsani 2007 – CSM Pascani
CSM Bucovina Radauti – ACS Sanatatea Darabani
Olimpic Cetate Rasnov sta.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<