Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Primul meci al lui Kerezsy pe banca Miroslavei

0 Comments 📁 Liga 2 🕔13.October 2017
Primul meci al lui Kerezsy pe banca Miroslavei

Stiinta Miroslava incearca sa obtina, sambata, prima victorie de pe teren propriu, dupa cele doua succese inregistrate departe de propria arena (Metaloglobus, Balotesti), rezultate coroborate cu alte doua remize (Braila, Afumati) si nu mai putin de 7 infrangeri. Acesta este, practic, si bilantul fostului antrenor al Miroslavei, Cristi Ungureanu, demis oficial in aceasta saptamana.  La toate cele de mai sus se adauga si succesele purtate in Cupa Romaniei, la Roman si la Focsani, care au condus la o calificare in premiera a echipei iesene in 16-imile Cupei Romaniei.

Dupa amicalul disputat in Copou cu CSM Poli si incheiat 2-1 in favoarea prim-divizionarei, la Miroslava a fost anuntata demiterea lui Ungureanu si instalarea pe banca a lui Adrian Kerezsy, unul dintre secunzii lui Flavius Stoican. Kerezsy face echipa cu Liviu Petrache pe banca, iar pentru postul de antrenor cu portarii inca se cauta solutii dupa plecarea lui Marius Dulcianu.

Kerezsy preia nou-promovata la 4 puncte de primul loc aflat deasupra liniei rosii a clasamentului, avand in fata sa un program infernal. Program rezultat in urma tragerii la sorti din Cupa Romaniei, acolo unde Miroslava a avut si nu prea a avut noroc. Privind partea plina a paharului, Miroslava a dat de o echipa de Liga a 3-a – Universitatea Cluj, adversar considerat inferior din punct de vedere valoric. Luam in calcul si banii ce urmeaza a fi incasati: 5000 euro victoria, 3000 euro – infrangerea. Plus o prezenta in optimile Cupei!

Daca e sa tratam pesimist problema, trebuie tinut cont de faptul ca, in urmatoarea luna, Miroslava, echipa care s-a deplasat numai cu autocarul pana acum, va avea de acoperit extrem de multi kilometri: UTA Arad (21.10), U Cluj (25.10), ASU Poli Timisoara (4.11) si Snagov (8.11).

In ceea ce priveste meciul de maine cu Olimpia Satu Mare, acesta are loc la Uricani, cu incepere de la ora 11:00, iar pretul biletului variaza intre 5 si 10 lei, in functie de locul ocupat in tribune.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<