Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Arbitrul iesean Valentin Burla a promovat in lotul de Liga a 3-a

0 Comments 📁 Stiri 🕔13.October 2017
Arbitrul iesean Valentin Burla a promovat in lotul de Liga a 3-a

Valentin Burla, arbitrul care a impartit 12 galbene si 3 cartonase rosii, eliminand si doua persoane de pe banca oaspetilor, in CS Tomesti-Unirea Scanteia 1-2, etapa trecuta, a promovat concursul organizat la Bucuresti pentru ocuparea locurilor ramase libere in lotul de Liga a 3-a.

REZULTATE TESTE FIZICE ŞI TEORETICE ARBITRI – CONCURS PENTRU LOTUL LIGA 3

Arbitrul iesean a ocupat primul loc pe tara, cu media 9.61, intr-un concurs care a adunat la start 58 de participanti si doar 5 locuri disponibile. Burla si alti trei “centrali” au luat examenul teoretic cu nota maxima, cu mentiunea ca ieseanul a fost singurul care a trecut cu brio proba scrisa si testul Cooper.

Drept rasplata, Valentin Burla va arbitra in retur meciuri de Liga a 3-a. Acolo ii mai gasim pe Iosif Ciprian Aelenei, Vlad Baban, Valentin Lungu si Cosmin Roman (arbitri), plus urmatorii arbitri asistenti: Cosmin Ciuban, Andrei Diaconu, Cornea Tudor, Ionut Melinte, Ana Puscasu si Adrian Condurache.

Un alt rezultat imbucurator a venit din partea tanarului arbitru Gabriel Mihuleac, care a sustinut acest examen, fiind inclus intr-un program separat (Program de Tinere Talente). Mihuleac a trecut, de asemenea, cu 10 de proba teoretica!

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<