Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Cretu a facut Carare pentru hat-trick-ul lui Ciobotaru

0 Comments 📁 Liga 4 🕔15.October 2017
Cretu a facut Carare pentru hat-trick-ul lui Ciobotaru

Flacara Erbiceni a bifat o victorie clara in campionat, 5-2 la Motca, inainte de intalnirea de pe teren propriu cu Unirea Ruginoasa, programata in cadrul etapei imediat urmatoare.

Asa cum era, poate, de asteptat, echipa lui Petrica Basascu a trecut la pas de Motca, intr-un meci dominat de oaspeti, cu Sebastian Carare in rol de “dirijor” si Marian Cretu in postura de finalizare, la capatul unor faze in care si-a valorificat viteza. Din pacate pentru el, Cretu a inscris un singur gol in aceasta deplasare care se putea solda cu surprize, tinand cont de acel 1-1 obtinut de pascaneni in etapa precedenta pe terenul Sinestiului.

Au marcat urmatorii jucatori: Mihai Ciobotaru in minutele 6, 16, 28; Marian Cretu, in minutul 58; Daniel Stefanita, in minutul 90 (Erbiceni). Reusitele formatiei gazda, care vor conta doar pentru statistici, au fost trecute in contul lui Claudiu Nunuca (min 44) si Gabriel Acatrinei (min 73).

Mihai Ciobotaru, adus de Erbiceni in vara, a facut cel mai bun meci al sau de pana acum, dupa ce a fost trimis in linia de mijloc. Acesta evolueaza in banda stanga ca “aripa”, in conditiile in care, la inceput, fusese testat pe postul de fundas lateral.

Etapa viitoare, Flacara Erbiceni nu va putea conta pe mijlocasul Mocanu, care a fost eliminat pentru incasarea a doua avertismente.

ECHIPELE

Vointa Motca: Ojica, Manaric, Bechir, Alin Pirja, Vladut Pirja, Paul Ojica, Citea, Acatrinei, Andrei Pirja, Ioan Ojica, Nunuca.

Rezerve: Matasaru, Gramada, Costea, Costasi, Gavril, Dragos Costea.

Flacara Erbiceni: Daniliuc, Gucianu, Iordache, Covaci, Ciubotaru, Balan, Mocanu, Carare, Stefan, Iuriciuc, Cretu.

Rezerve: Tabac, Feraru, Arvinte, Filip, Stefanita, Stratila, Bogdan Chiper.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Gabriel Mihuleac; arbitri asistenti: George Macovei, Iulian Contofan.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<