Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Egalii Motcai, dar si ai Ruginoasei

0 Comments 📁 Liga 4 🕔15.October 2017
Egalii Motcai, dar si ai Ruginoasei

Sinestiul s-a intors cu un punct de la Ruginoasa, intr-un meci strans in prima parte, urmat de o repriza cu Unirea la conducere, teritorial vorbind, si Stejarul ratand cateva ocazii clare.

In prima repriza, gazdele nu au reusit sa depaseasca defensiva excelenta a Sinestiului, care a aglomerat foarte bine si a blocat majoritatea atacurilor adverse. Iar cand Nenita, debutant in Liga a 4-a ieseana, a avut culoar de sut, a tras in dreapta portarului, la 3 metri de bara.

Repriza secunda a fost una spectaculoasa, dupa ce Ruginoasa a reusit sa preia conducerea la putin timp dupa primul fluier al centralului Valentin Lungu.

Cristi Ungureanu, aflat de asemenea la primul meci in tricoul vicecampioanei, i-a pus mingea pe cap din lovitura libera stoperului Calmatui, care a reluat cu capul in plasa pentru 1-0.

Golul egalizator al Stejarului Sinesti a fost anuntat de o ocazie incredibila a lui Varlan, care a fost inchis in situatie de unu la unu de Marius Dulcianu.

In minutul 70, Sinestiul a lovit tocmai printr-un jucator de care Ruginoasa s-a despartit in aceasta vara. Pasniciuc a sutat frumos, la firul ierbii, pe coltul lung pentru un punct muncit al oaspetilor.

Mai mult decat atat, echipa lui Andrei Minciuna se putea alege cu maximum dupa o ocazie rarisima irosita de Sorin Cara.

La final, putem spune despre Stejarul Sinesti ca este o echipa a contrastelor: prestatii excelente cu Letcani, unde a pierdut foarte greu, 2-1, si 1-1 la Ruginoasa, rezultate combinate cu remizele de la Bals si cu Motca. Ruginoasa e la 9 puncte de primul loc, cu o deplasare complicata in fata sa: Erbiceni (Etapa 10).

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<