Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

FOCUS | Ingerul pazitor din poarta Motcai

0 Comments 📁 Liga 4, Opinie 🕔15.October 2017
FOCUS | Ingerul pazitor din poarta Motcai

Vointa Motca a reusit sa faca uitata pasa proasta prin care a trecut in primele sase etape ale campionatului, perioada in care a incasat putin peste 30 de goluri, pe fondul unor infrangeri categorice inregistrate cu Unirea Mircesti (7-0), Victoria Letcani (5-1), Moldova Cristesti (6-1), Unirea Scanteia (5-2) sau Unirea Ruginoasa (5-0).

Cele 4 puncte acumulate in ultimele doua jocuri de campionat au urcat Motca peste Ciurea in clasamentul la zi, cu precizarea ca o mare parte din meritul ultimului rezultat obtinut de Vointa a venit gratie paradelor extraordinare ale tanarului portar Eduard Matasaru. Pe fondul acelei evolutii, Matasaru a si fost declarat jucatorul etapei, aflandu-se pe aceeasi treapta cu autorul unei alte surprize in etapa precedenta, Gabriel Popa (gol in Gloria Baltati-Unirea Mircesti 1-1).

Matasaru a debutat la Motca in partida pierduta la Mircesti cu scorul de 7-0.

Acest tanar jucator are radacini la Vointa: Matasaru Mihai, tatal sau, care a imbracat tricoul Vointei Motca la juniori, pentru ca ulterior sa fie chemat la echipa mare. Matasaru senior a inceput fotbalul ca portar, dar a fost reprofilat, devenind jucator de camp. Apoi, s-a transferat la Kosarom Pascani!

POVESTEA LUI EDUARD MATASARU

Practica fotbalul de la varsta de 12 ani (clasa a 5-a). A fost o perioada la CSM Pascani (2 ani) si a incercat un alt sport, mai dur, rugby-ul la echipa municipala. Mai bine de patru ani a stat acolo, renuntand tocmai din cauza faptului ca era un sport dur, bazat foarte mult pe forta.

In 2014 avea sa devina capitanul unei echipe de fotbal din Italia, perioada in care a prins suficient curaj pentru a-si incerca norocul la Motca, o echipa care primeste goluri pe banda rulanta, insa care, atunci cand puncteaza, o face si cu aportul tanarului ei portar.

Potrivit spuselor sale, Eduard isi propune in viitorul imediat sa dea un randament mult mai bun in poarta pentru a o ajuta pe Vointa sa scape de locurile retrogradabile.

“Astept cu nerabdare meciul impotriva echipei Flacara Erbiceni, pentru a demonstra ca Vointa Motca poate mai mult decat a reusit pana acum in acest campionat!”, declara Eduard Matasaru in urma cu cateva zile.

Partida dintre Vointa Motca si Flacara Erbiceni deschide, astazi, de la ora 10:00, etapa a 9-a a Ligii a 4-a!

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<