Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Scor-fluviu in Siretul Stolniceni-Prajescu-Unirea Alexandru Ioan Cuza

0 Comments 📁 Liga 5 🕔16.October 2017
Scor-fluviu in Siretul Stolniceni-Prajescu-Unirea Alexandru Ioan Cuza

Partida programata sa se dispute pe terenul Comunal din Stolniceni-Prajescu a fost foarte aproape sa nu aiba loc, in conditiile in care oaspetii de la Unirea Alexandru Ioan Cuza au aparut in ultimul moment, avand doar 10 fotbalisti in lotul deplasat aici.

In aceste conditii, cu doar zece fotbalisti pe foaie si o situatie precara in clasamentul Ligii 5, Seria III (penultimul loc, cu 3 puncte adunate in 10 jocuri), Unirea Alexandru Ioan Cuza a fost spulberata de Stolniceni, echipa care a preluat conducerea inca din minutul 5 prin Acsinte.

A urmat o serie lunga de ratari pentru Siretul, Marius Slabu deschizand, in minutul 27, festivalul de goluri prin intermediul unei executii superbe din coltul careului mare. Finalizarea lui Slabu concureaza cu golul de 3-0 al lui Andrei Negri.

Apoi, Acsinte a realizat dubla, in minutul 34, iar Toma a pus capat primei parti, scor 5-0.

Actul secund a debutat cu o noua reusita a lui Toma, urmat de “Sof”, care a transformat, in minutul 57, un penalty acordat de Tudor Cornea. “Sof” a fost inlocuit cu Ghiciusca, care a inscris la randul sau dupa 5-6 minute.

Scorul final a fost conturat de tanarul fotbalist Porojan “Mbappe” Marian (16 ani, intrat în minutul 63), in minutele 72, 77, 82 si 84.

Portarul celor de la Stolniceni a fost cel mai felicitat la final de catre antrenorul Negri. Negri catre Isac: “Bravo, fara greseala astazi!” (n.r. portarul Siretului nu a avut niciun sut pe poarta)

SCOR FINAL: 12-0!

Stolniceni a acumulat 22 puncte in clasament si se afla la doar doua lungimi de primele trei clasate, deasupra gazdelor din acest meci situandu-se Biruinta Miroslovesti, cu un punct mai mult.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Tudor Cornea; arbitri asistenti: Alexandra Cosma, Andreea Lodba.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<