Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Ungureanu se intoarce la Erbiceni, dar in postura de adversar

0 Comments 📁 Liga 4 🕔19.October 2017
Ungureanu se intoarce la Erbiceni, dar in postura de adversar

Duminica, de la ora 12:00, va avea loc la Erbiceni cel mai important meci din etapa a 10-a a Ligii 4, Iasi. Unirea Ruginoasa intalneste Flacara Erbiceni, oaspetii neavand alta varianta decat cea a victoriei, dupa patru jocuri in care au pierdut puncte pana acum: remize cu Mircesti, Scanteia, Sinesti si infrangere in fata Letcaniului.

Presiunea este, asadar, pe Ruginoasa, in conditiile in care aici s-au operat si cele mai rasunatoare transferuri, atat in vara (Caragea, Enache), cat si dupa inceperea campionatului (Ungureanu, Nenita). Vicecampioana in exercitiu este echipa care plateste cel mai bine din judet si nu isi mai permite sa calce stramb, daca vrea sa ramana in plasa primelor trei clasate.

Nu mai departe de duminica, antrenorul Unirii Ruginoasa, Costel Cerneutanu, s-a aratat foarte dezamagit de atitudinea afisata de elevii sai in partida de acasa cu Stejarul Sinesti (scor 1-1), amintind, printre altele, si de o demisie care ar putea surveni in cazul in care formatia sa nu se impune la Erbiceni.

Asistam totodata la confruntare Cristi Ungureanu vs Flacara Erbiceni, dupa ce atacantul aflat pe locul 2 in clasamentul golgeterilor a ales sa se desparta de echipa cu care promova in Liga a 4-a in primavara lui 2016.

In ceea ce il priveste pe Marius Enache, cel de-al doilea atacant pe care il va folosi Ruginoasa la Erbiceni, merita urmarit daca va reusi sa sparga gheata inscriind in meciurile tari pe care Unirea le va disputa in 2017. Pana acum, Enache nu a punctat cu Mircesti, Letcani sau Scanteia.

Inaintea acestei etape, Flacara Erbiceni ocupa locul 4 in clasament, avand un punct mai mult decat adversara ei directa. Erbiceni nu poate conta, duminica, pe mijlocasul Vladut Mocanu, care a primit cartonas rosu in victoria obtinuta de echipa lui Petrica Basascu in deplasarea de la Vointa Motca (scor final 2-5).

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<