Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Avancronica etapelor 10 (Seria I, Seria II) si 11 (Seria III) ale Ligii a 5-a

0 Comments 📁 Liga 5 🕔20.October 2017
Avancronica etapelor 10 (Seria I, Seria II) si 11 (Seria III) ale Ligii a 5-a

Duminica, de la ora 11:00, incepe returul in primele doua serii ale Liga a 5-a. Situatia in cele doua clasamente este una similara, daca e sa tinem cont de faptul ca Fulgerul Tibanesti are un meci restanta cu Tutora, o victorie aducand-o pe aceasta la doar trei lungimi fata de liderul incontestabil Avantul Golaiesti.

Golaiesti merge in weekend la Cornesti si spera sa nu intampine surprize din partea unui adversar in poarta caruia a inscris de sapte ori in tur, fara sa primeasca macar un gol. Un meci mult mai echilibrat se anunta, in schimb, la Coropceni, acolo unde Viitorul Ciortesti va primi vizita celor de la Prutul Prisacani, in timp ce Tibanestiul va juca restanta din debutul sezonului cu Tutora, urmand ca pana la sfarsitul anului sa fie programata si partida contand pentru runda despre care facem vorbire aici.

Seria I

AS Ciurbesti – Avantul Golaiesti
Viitorul Ciortesti – Prutul Prisacani
Vointa Bosia – Unirea Tibana
Vointa Voinesti – Astra Raducaneni
AS Tutora – Fulgerul Tibanesti 2016

CLASAMENT: Golaiesti 27, Tibanesti 21, Ciortesti 19, Prisacani 18, Tutora 13, Voinesti 10, Tibana 9, Bosia 4, Raducaneni 1, Ciurbesti 1.

AS Poly 2014 Iasi s-a distantat din nou in fruntea clasamentului Seriei II, ieri, dupa ce Comisia de Disciplina din cadrul AJF Iasi a decis ca jocul dintre AS Poly si AFC Movileni (2-3 pe teren) sa fie omologat cu 3-0.

Lupta ramane totusi una stransa, in masura in care Construct Press Gropnita se afla la doar 3 puncte, avand in fata sa un meci (Gropnita-Braesti) ce se anunta mai usor decat cel de la Victoria (AS Poly-Bivolari).

Gloria Romanesti-AS Genotur Belcesti este, iarasi, un duel interesant pe care ni-l propune Seria a II, in urma caruia una dintre cele doua echipe si-ar putea lua la revedere de la biletul pentru barajul de promovare.

Seria II

Gloria Romanesti – AS Genotur Belcesti
Construct Press Gropnita – Viitorul Braesti
AS Poly 2014 Iasi – Vointa Bivolari
AS Holboca – AFC Movileni
ACS Sportul Studentesc Iasi – Viitorul Plugari

CLASAMENT: AS Poly 25, Gropnita 22, Romanesti 16, Belcesti 15, Plugari 15, Holboca 14, Bivolari 13, Sportul Studentesc 9, Braesti 3, Movileni 0.

Seria a III-a risca sa ramana fara o echipa, dupa ce Unirea Alexandru Ioan Cuza nu si-a achitat datoriile pe care le are fata de AJF Iasi, fiind neprogramata in aceasta etapa. Drept urmare, in contul Todirestiului au fost “virate” cele 3 puncte, Avantul (foto) trecand pe 1 pana la consumarea meciurilor. Deleni are nevoie de o victorie scurta pentru a reveni pe primul loc, in timp ce Zimbru Boureni se va deplasa la Harmanesti pentru a tine pasul cu cele doua.

Confruntarea dintre Biruinta Miroslovesti si Siretul Stolniceni-Prajescu a fost amanata de comun acord.

Seria III

Unirea Alexandru Ioan Cuza – Avantul Todiresti 0-3 (“masa verde”)
Biruinta Miroslovesti – Siretul Stolniceni-Prajescu (amanat)
Progresul Deleni – Viitorul Muncel
Avantul Tatarusi – CSM II Pascani
Spicul Helesteni – Noua Generatie Topile
Recolta Contesti – Viitorul 2014 Halaucesti
Romwatt Harmanesti – ASS Zimbru Boureni

CLASAMENT: Todiresti 27, Deleni 24, Boureni 24, Miroslovesti 23, Stolniceni-Prajescu 22, Helesteni 19, Muncel 17, Tatarusi 13, Harmanesti 10, Halaucesti 9, Topile 7, CSM II Pascani 7, Al. I. Cuza 3, Contesti 2.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<