Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Liga Elitelor U19, Etapa 2 | LPS Iasi-Concordia Chiajna, FC Voluntari-CSM Poli Iasi

0 Comments 📁 Stiri 🕔20.October 2017
Liga Elitelor U19, Etapa 2 | LPS Iasi-Concordia Chiajna, FC Voluntari-CSM Poli Iasi

Sambata, incepand cu ora 12:00, are loc etapa a doua a Ligii Elitelor U19. LPS Iasi primeste in Copou vizita Concordiei Chiajna, iar CSM Politehnica Iasi merge la Bucuresti pentru a da piept cu FC Voluntari.

LPS Iasi a avut un start fals in Liga Elitelor, la Targoviste, desi la un moment dat parea sa detina controlul in fieful lui CSS (3-2 la pauza in favoarea pustilor lui Dorel Stafie). CSM Poli a debutat cu dreptul, acasa, 4-3 in compania argesenilor de la Viitorul Arges Alexandru Duminica.

Cele mai bine vazute echipe din Seria de Est sunt nimeni altele decat finalistele de anul trecut din Liga Elitelor U19. Viitorul Constanta si Dinamo Bucuresti (turul I) sunt echipele care au participat si in UEFA Youth League. Dinamovistii s-au impus sezonul trecut in Liga Elitelor, dupa o finala cu Viitorul in care diferenta s-a facut in urma executarii loviturilor de departajare.

LPS Iasi, Viitorul Arges Alexandru Duminica si Dunarea Calarasi sunt debutante in acest sistem competitional. Liceul cu Program Sportiv Iasi este, de altfel, singura echipa de acest profil care s-a calificat in faza grupelor Ligii Elitelor U19.

Brigada de arbitri: Denis Andrei Cretu, Iulian Catalin Brinza si Radu Cretu. Rezerva: Dumitru Claudiu Rindasu. Toti sunt din Botosani.

FC Voluntari – CSM Politehnica Iasi

Brigada de arbitri: Adrian Illyes (Ploiesti), Sebastian Paduraru (Ploiesti) si Doru Nicolae Petre (Bucov). Arbitru rezerva: Andrei Moroita (Ploiesti).

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<