Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Doar un punct obtinut de echipele iesene in etapa a doua a Ligii Elitelor U19

0 Comments 📁 Stiri 🕔21.October 2017
Doar un punct obtinut de echipele iesene in etapa a doua a Ligii Elitelor U19

LPS Iasi – Concordia Chiajna 1-1

LPS Iasi a obtinut primul punct in Liga Elitelor U19, dupa infrangerea suferita in prima etapa la Targoviste (4-3). Golul iesenilor a fost marcat de Madalin Ciobanu, care a fructificat o centrare venita de pe partea dreapta de la Doban.

Doban a intrat cu zece minute inainte de marcarea golului egalizator, inlocuindu-l pe Cezar Agache.

Echipa antrenata de Dorel Stafie a mai avut cateva oportunitati bune de a inscrie pana la final, insa mingea n-a mai vrut sa intre in poarta, scorul ramanand cel stabilit la pauza, 1-1.

Formula de start a LPS Iasi: Claudiu Hancu – Constantin Munteanu, Vlad Filip, Marius Panaite, Bogdan Tenu – Alin Gulai, Mihai Asofiei, Ionut Rusu, Agache Cezar – Madalin Ciobanu, Vasilica Vladeanu.

FC Voluntari – CSM Politehnica Iasi 9-2

In celalalt joc al rundei cu formatii iesene implicate, CSM Politehnica Iasi a pierdut clar in deplasarea de la FC Voluntari, scor 9-2, ambele goluri ale trupei pregatite de Gelu Paveliuc fiind marcate in urma unor lovituri de pedeapsa.

Sabin Moldovan a apropiat-o pentru moment pe CSM Poli de FC Voluntari, marcand pentru 2-1, iar Dodan a transformat pentru 5-2.

Sambata urmatoare, LPS Iasi merge la detinatoarea trofeului, SC Dinamo 1948 Bucureşti, iar CSM Politehnica Iasi are meci pe teren propriu cu finalista de anul trecut, SC FC Viitorul Constanta SA.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<