Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Steaua Magica invinge Motca si se apropie la doua lungimi de TOP 5

0 Comments 📁 Liga 4 🕔22.October 2017
Steaua Magica invinge Motca si se apropie la doua lungimi de TOP 5

Steaua Magica a dispus pe teren propriu de Vointa Motca, scor 4-3, si s-a apropiat la doar doua puncte de primele 5 formatii aflate in fruntea clasamentului Ligii a 4-a.

Meciul de pe Stadionul Tineretului din Tatarasi a fost deblocat rapid de Dragos Secara, in minutul 11.

In minutul 29, Alin Vasile Pirja a oprit un atac promitator in interiorul suprafetei de pedeapsa, fapt pentru care a primit avertisment. Capitanul Stelei, Gabriel Bordeianu, a transformat pentru 2-0.

Primul jucator avertizat de la echipa oaspete avea sa reduca din diferenta, doua minute mai tarziu, printr-o executie foarte frumoasa din afara careului mare (2-1).

La randul sau, Lucan a vazut galben in fata ochilor in startul partii secunde pentru comportare nesportiva fata de un adversar.

In doar 5 minute (55′-60′), Motca a intrat la conducerea partidei gratie golurilor reusite de Andrei Cosmin Pirja.

Daniel Movila (67′) s-a ales cu un avertisment din partea centralului Valentin Burla pentru comportare nesportiva (protest prin vorba si gest).

La faza imediat urmatoare, antrenorul oaspetilor, Vasile Tutu, a fost trimis in tribune pentru faptul ca a parasit in mod repetat suprafata tehnica.

Gazdele de la Steaua Magica au revenit in joc prin Alex Tataru (74′) si Stefan Marincean (76). Pana in acel moment, jocul a decurs bine, fara prea multe intreruperi.

“Magicienii” au terminat meciul in 8 jucatori de camp, dupa ce Razvan Costin a reusit “performanta” de a incasa doua avertismente intr-un interval scurt de timp (78′ – loveste mingea dupa fluierul arbitrului, 80′ – proteste).

Nici oaspetii nu au incheiat aceasta deplasare in efectiv complet. Andrei Cosmin Pirja a primit cartonas rosu tot in minutul 80, la o semnalizare a arbitrului asistent A1 – Zaharia Andrei. Pirja a fost eliminat pentru comportare violenta fata de un adversar.

Ca urmare a intreruperilor din repriza a doua, Valentin Burla a prelungit meciul cu nu mai putin de 5 minute. La una dintre ultimele faze, un jucator de la oaspeti a scapat spre poarta avand o situatie clara de gol, insa a fost oprit prin fault in afara suprafetei de pedeapsa de Cosmin Lucan. Jucator care a fost si el eliminat.

Etapa viitoare, Steaua Magica se deplaseaza la Ruginoasa pentru a intalni un adversar in suferinta, care nu a cunoscut gustul victoriei in ultimele doua “episoade” ale Ligii a 4-a.

ECHIPELE

Steaua Magica: Movila, Capraru, Andries, Corlauteanu, Lucan, Bordeianu, Sima, Marincean, Secara, Maidan, Costin.

Rezerve: Matasel, Panzaru, Paraschiv, Ciubotariu, Tataru, Tofan, Oncica.

Vointa Motca: Matasaru, Tiroiu, Bechir, A. Pirja, Vl. Pirja, Nunuca, Ojica, Acatrinei, A. C. Pirja, Costea.

Rezerve: G. Ojica, Cotic, D. Costea, Gavril, Ioan Ojica, Gramada.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Valentin Burla; arbitri asistenti: Andrei Zaharia, Sabin Nechifor. Observator: Daniel Ionut Stefanescu.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<