Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Bosia si-a luat revansa in fata Unirii Tibana

0 Comments 📁 Liga 5 🕔23.October 2017
Bosia si-a luat revansa in fata Unirii Tibana

Vointa Bosia a obtinut a doua victorie consecutiva in campionat, 2-1 cu Unirea Tibana, dupa ce in precedentele 7 jocuri de campionat acumulase un singur punct in clasamentul Ligii 5, Seria I.

Bosia isi ia astfel revansa in fata Tibanei, care castigase la scor de neprezentare meciul tur, rezultat inregistrat si datorita inferioritatii numerice a oaspetilor de atunci, care au avut om eliminat inca din minutul 15.

Gazdele au apreciat calitatea arbitrajului propus de Bogdan Sava, care a lasat jocul liber, permitandu-le cele doua combatante sa se desfasoare in voie si sa isi vada de fotbal.

Ciprian Amariei (Vointa Bosia), cu penalty obtinut si o pasa de gol, a fost cel mai bun om al meciului.

Etapa viitoare, ultima din acest an, Vointa Bosia merge la Coropceni pentru a o intalni pe Viitorul Ciortesti, in timp ce Tibana va evolua pe teren propriu in fata Vointei Voinesti.

Dupa etapa din weekend, pentru echipele din primele doua serii ale Ligii a 5-a vor urma doua meciuri din cadrul Cupei Romaniei.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Bogdan Sava; arbitri asistenti: Claudiu Mihai Georgian Cenusa; Simona Nicoleta Macovei. Observator: Ion Apetroaiei.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<