Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Meciul de juniori dintre Barnova si Scanteia a fost decis la “masa verde”

0 Comments 📁 Stiri 🕔23.October 2017
Meciul de juniori dintre Barnova si Scanteia a fost decis la “masa verde”

Meciul dintre Stejarul Barnova si Unirea Scanteia, incheiat nedecis, scor 1-1, a fost precedat de jocul de juniori dintre cele doua grupari, care a fost intrerupt la 4-3 in favoarea gazdelor din cauza faptului ca Stejarul a ramas cu mai putin de 7 oameni pe teren.

Startul confruntarii dintre juniorii echipelor Stejarul Barnova si Unirea Scanteia a venit cu o deschidere rapida de scor, dupa ce Ciprian Anitei a urmarit o minge scapata de portarul advers si a impins-o in plasa pentru 0-1.

Urmatoarele minute a prins echipa oaspete in atac, Anitei, Tanase si Visternicu irosind trei oportunitati bune de a inscrie. Si cum in fotbal ocaziile tind sa se razbune, Barnova a restabilit egalitatea prin Rantar. In minutul 20, Rantar a inventat un lob splendid din coltul careului mare (1-1).

Apoi, Scanteia a incasat un nou gol, de aceasta data pe fondul unei erori in defensiva. A. Cosmin (28′) a ajutat-o pe Stejarul sa treaca pentru prima oara in avantaj.

Cinci minute mai tarziu, Alexa il gaseste demarcat pe decarul Unirii (Anitei), care reuseste dubla printr-o lovitura precisa de cap.

Pana la pauza, A. Cosmin a mai inscris de doua ori, distantand-o pe Barnova in frunte. Hat-trick-ul a fost completat cu ajutorul unei executii perfecte din lovitura libera. Mingea sutata de acesta s-a oprit direct in vinclul portii aparate de Tanase.

Prima jumatate a reprizei secunde i-a gasit pe oaspeti dominand de o maniera categorica jocul. Varfurile de atac Anitei si Tanase, insa, au ratat ocazii dupa ocazii, scorul mentinandu-se la 4-2 in favoarea Stejarului.

In minutul 68, Anitei l-a fortat pe portar sa faulteze in suprafata de pedeapsa. Penalty-ul a fost ulterior transformat de Alexa pentru 4-3.

In aceasta perioada a meciului se consuma si un episod tensionat, care conduce la masuri extreme din partea arbitrului. Mijlocasul oaspetilor, Stoleru, intra dur, prin alunecare, la capitanul Barnovei, Rantar. Se isca un conflict si, apoi, masurile de rigoare: cartonase rosii pentru Craiu (Unirea Scanteia) si Rantar (Stejarul Barnova).

Barnova ramane astfel cu mai putini jucatori decat prevede regulamentul, iar arbitrul decide sa puna capat jocului si sa acorde victoria cu 3-0 in favoarea juniorilor Unirii Scanteia.

FOTO: Mirel Craiu; articol semnat de Mirel Craiu

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<