Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Unirea Mircesti poarta discutii cu fostii jucatori ai lui Enadani

0 Comments 📁 Liga 4 🕔24.October 2017
Unirea Mircesti poarta discutii cu fostii jucatori ai lui Enadani

Unirea Mircesti doreste sa se intareasca cu trei saptamani inaintea derby-ului de la Letcani, o fereastra deschizandu-se dinspre Neamt, acolo unde campioana en-titre, ACS Enadani Poiana Teiului (fosta Teiul Poiana Teiului), s-a retras si a lasat pe drumuri cativa fotbalisti interesanti.

Printre acestia, gasim si un grup de bacauani, colegi cu antrenorul Mircestiului la minifotbal, pe care Tibi ar incerca sa ii convinga sa se alature Unirii.

Gabriel Cosa, Ionut Furtuna, Sergiu Matei, Costin Lupu, Ionut Panainte si Catalin Bracau sunt curtati de fosta campioana a Iasului, care mai are de disputat doua meciuri extrem de importante in 2017: Victoria Letcani-Unirea Mircesti (12 nov) si Unirea Mircesti-Unirea Ruginoasa (10 dec).

Distanta actuala dintre Victoria Letcani si Unirea Mircesti este de 7 puncte, iar un succes in derby al trupei conduse de Tiberiu Beceru ar mai strange clasamentul Ligii a 4-a.

Desi aparent nerealizabile, tinand cont de discrepantele financiare dintre Liga 4 Neamt si Liga 4 Iasi, aceste transferuri ar putea avea loc prin prisma prieteniei care ii leaga pe Tibi cu cei mentionanti anterior, dar si a sacrificiilor pe care ar fi dispus sa le faca Petre Antalut in vederea castigarii unui nou titlu de campion.

Contactat de duminicapetarla.ro, antrenorul echipei aflate acum pe locul 3 in clasamentul Ligii 4, Iasi nu a dorit sa comenteze pe marginea acestor zvonuri.

Iesenii Bogdan Botezatu, Mario Schiopu, Bogdan Ghiarasim, Cezar Tofan si Alexandru Balanescu se afla, de asemenea, in cautarea unor noi angajamente dupa disparitia echipei din Poiana Teiului.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<