Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Arbitrii si Biruinta Miroslovesti deschid editia din acest an a Cupei Romaniei

0 Comments 📁 Stiri 🕔26.October 2017
Arbitrii si Biruinta Miroslovesti deschid editia din acest an a Cupei Romaniei

Primul meci din Cupa Romaniei, faza judeteana Iasi, a fost programat, sambata, 28 octombrie, de la ora 16:00, pe terenul sintetic din Copou intre echipa arbitrilor (Arbitrii) si Biruinta Miroslovesti.

Aceasta decizie a venit ca urmare a faptului ca situatia echipei Unirea Alexandru Ioan Cuza este una extrem de delicata, doar o minune putand salva-o pe Unirea de la excluderea din campionat. Prin urmare, jocul din cadrul etapei a 12-a din Liga 5, Seria III, dintre Unirea Al. I. Cuza si Biruinta Miroslovesti, urmeaza sa fie omologat cu victoria la masa verde a oaspetilor. Este pentru a doua oara cand Unirea nu a fost inclusa in programul etapei din Seria III, dupa Unirea Al. I Cuza-Avantul Todiresti 0-3 (etapa trecuta).

Arbitrii formeaza o echipa ce a inregistrat rezultate notabile in precedentele doua editii ale Cupei Romaniei, anul trecut fiind eliminata in sferturi chiar de castigatoarea competitiei, Unirea Mircesti. Vlad Ciobanu et co au impresionat si in aceasta vara pe teren redus, cand arbitrii ieseni s-au impus in Cupa Moldovei (foto), dupa ce au trecut in finala, scor 7-1, de echipa similara a Galatiului.

La gazde vor absenta cateva piese grele din cauza partidei pe care o are de disputat CSM Pascani la Darabani.

De cealalta parte, Biruinta Miroslovesti se intoarce pe terenurile de fotbal dupa o pauza de aproape doua saptamani, cauzata de amanarea jocului din etapa precedenta cu Siretul Stolniceni-Prajescu. Cu un meci mai putin la activ, Miroslovesti se afla in momentul de fata la 4 puncte de liderul Seriei III, Avantul Todiresti.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<