Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Letcani tinteste doua victorii consecutive inaintea derby-ului cu Mircesti

0 Comments 📁 Liga 4 🕔26.October 2017
Letcani tinteste doua victorii consecutive inaintea derby-ului cu Mircesti

Victoria Letcani si-a propus sa isi continue parcursul impecabil din campionat cu alte doua victorii in etapele premergatoare derby-ului care ne-ar putea oferi raspunsul cu privire la cine va fi viitoarea campioana a Iasului. CS Tomesti, echipa care la un moment dat putea urca pana pe locul 2 in clasament, printr-o victorie in fata Unirii Scanteia, are parte de un program infernal in aceasta perioada.

Dupa ce a fost invinsa de Unirea Mircesti, duminica, scor 1-2, Tomestiul se deplaseaza la Letcani pentru un duel aparent dezechilibrat cu cea mai in forma echipa a campionatului.

CS Tomesti are un profil asemanator cu cel al Sinestiului, macar din punct de vedere al apararii pe care o poseda (11 goluri incasate de tomesteni, 14 primite de Sinesti), adversar in fata caruia Letcaniul a intampinat cele mai mari probleme in cele 10 partide disputate in turul sezonului.

Tot ca o paralela, adaug ca, pe acelasi teren, CS Tomesti castiga in fata tinerilor jucatori de la Steaua Magica, scor 0-1, in etapa a 4-a. Axinte inscria atunci unicul gol al intalnirii, cu o executie asemanatoare cu cea din care il batea pe Nacuta (Unirea Mircesti) – sut din unghi, direct sub bara transversala.

Meciul de la Letcani va fi arbitrat de o brigada cu Gabriel Mihuleac la centru, asistat de Ionel Anitoaei si Hriscu Vlad. Presedintele CJA Iasi, Ciobanu Vlad, va observa de pe margine prestatia celor trei.

FOTO: Mihai Onica

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<