Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Magia fotbalului revine la Ruginoasa, duminica, in Unirea-Steaua!

0 Comments 📁 Liga 4 🕔26.October 2017
Magia fotbalului revine la Ruginoasa, duminica, in Unirea-Steaua!

Unirea Ruginoasa intalneste duminica una dintre surprizele placute ale acestei editii de campionat, Steaua Magica, intr-un meci in care nu isi mai poate permite sa piarda puncte, la fel cum s-a intamplat in ultimele doua etape de campionat (Ruginoasa-Sinesti 1-1, Erbiceni-Ruginoasa 0-0).

Ca urmare a acestor rezultate neconvingatoare ale gazdelor de duminica, Ruginoasa si Steaua Magica sunt despartite de 2 puncte acum in clasament, in conditiile in care trupa lui Dan Curca are o medie de varsta ce o recomanda pentru campionatul de Juniori Est.

Criza de forma prin care trece Ruginoasa se datoreaza si lipsei de clarviziune la finalizare. Noul capitan al Unirii, Cristi Ungureanu, a ramas blocat la 14 goluri in campionat, nereusind sa inscrie de la realizarea transferului sau de la Erbiceni. Intr-o situatie similara se afla si golgeterul vicecampioanei, Marius Enache, care a punctat ultima oara in partida cu CS Ciurea (etapa 8).

Un plus se asteapta si din partea lui Adrian Nenita, care a absentat in deplasarea din etapa precedenta de la Erbiceni.

Sunt mai increzator in ceea ce priveste meciul cu Steaua Magica. Spun asta deoarece am vazut o alta atitudine la baietii mei in meciul cu Erbiceni, numai ghinionul a facut sa nu cistigam acel meci! Am avut cel putin 5-6 ocazii clare de a marca, trebuie sa fim mai atenti la finalizare, dar eu cred ca baietii, duminica, se vor descatusa si vor face tot posibilul sa cistige cu Steaua Magica, cu toate ca nu va fi asa usor, deoarece echipa oaspete este formata din tineri ambitiosi si totodata dornica de a produce surprize. Dar ce am vazut eu la baieti dupa meciul de la Erbiceni, ma face sa cred ca nu vom mai face nici un pas gresit pina la sfirsitul acestui tur de campionat. Cred si sper in acelasi timp ca vom bate duminica, readucandu-le spectacolul frumosilor suporteri care ne-au sustinut neconditionat pana acum!

Costel Cerneutanu, antrenor Unirea Ruginoasa

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<