Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Avancronica etapelor 11 (Seria I, Seria II) si 12 (Seria III) ale Ligii a 5-a

0 Comments 📁 Liga 5 🕔27.October 2017
Avancronica etapelor 11 (Seria I, Seria II) si 12 (Seria III) ale Ligii a 5-a

In primele doua serii ale Ligii a 5-a se va consuma ultima etapa din 2017, urmand ca echipele implicate sa continue, duminica viitoare, in primul tur al Cupei Romaniei. AJF Iasi a programat in acest acest final de an calendaristic doua etape din faza judeteana a competitiei, acolo unde vor patrunde si echipele din Seria a III-a, incepand cu 26 noiembrie!

{SERIA I}

Viitorul Ciortesti – Vointa Bosia

Vointa Bosia, o echipa in formare si cu doua victorii consecutive in ultimele etape, se deplaseaza la Ciortesti pentru a incerca sa ii puna bete in roate formatiei angrenate in lupta pentru promovare.

Meciul tur s-a incheiat cu victoria Viitorului Ciortesti, scor 3-1. Viitorul a trait la limita in etapa precedenta cu Prisacani, cand a pus mana pe toate cele 3 puncte in prelungiri, si va cauta cu aceasta ocazie sa isi faca viata mai usoara in fata unui adversar aparent facil.

Arbitri: Alexandru Agafitei; arbitri asistenti – Ionut Cristinel Rosu, Petru Aschiopoaei. Observator: Gheorghe Loghin.

{SERIA II}

Finalul de an fotbalistic in Seria a II-a ne propune o lupta de la distanta intre actualul lider, AS Poly 2014 Iasi, si Construct Pres Gropnita.

Construct Press Gropnita – AS Genotur Belcesti

Gropnita intalneste un adversar ce spera intr-un timp la ocuparea locului de baraj, dar care s-a dezumflat in urma rezultatelor inregistrate in ultima perioada. Genotur Belcesti a pierdut contactul cu primele doua clasate si e in afara obiectivului, avand totusi rezultate notabile in primul an de la revenirea Belcestiului pe harta fotbalului judetean iesean.

Arbitri: Petru Marius Sofrone; arbitri asistenti: Adrian Ionut Manolachi, Constantin Amariucai. Observator: Constantin Jipu.

Viitorul Braesti – A.S. Poly 2014 Iasi

De cealalta parte, AS Poly 2014 Iasi, cu 3 puncte mai multe in clasament decat Gropnita, se deplaseaza la Braesti pentru a intalni echipa cu un singur succes obtinut in cele 10 etape arse pana acum. Poly vizeaza a zecea victorie stagionala pentru un finnish in forta, fiind singura echipa neinvinsa in 2017/2018.

Arbitri: Ciprian Bac; arbitri asistenti: Ionut Daniel Condurachi, Razvan Sfredel. Observator: Vasile Macarie.

{SERIA III}

Viitorul 2014 Halaucesti – Romwatt Harmanesti

In Seria a III-a avem doua colege de clasament, Viitorul 2014 Halaucesti (10, 9p) si Romwatt Harmanesti (9, 13p), angajate intr-un meci in care echipa lui Marius Gavrilescu ar mai putea strange clasamentul, cu o etapa inainte de finalul turului.

Romwatt Harmanesti a surprins saptamana trecuta invingand-o pe ASS Zimbru Boureni, acasa, cu scorul de 3-1. Pozitia din clasament si rezultatul anterior mentionat o transforma pe Harmanesti in echipa cu prima sansa la obtinerea celor 3 puncte puse la bataie.

Arbitri: Radu Damian; arbitri asistenti: Iulian Contofan, Florin Finaru. Observator: Mihai Frumoasa.

Revin pe parcursul zilei de luni cu informatii suplimentare de la toate cele patru meciuri prezentate mai sus.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<