Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Trei puncte de aur pentru CSM Poli Iasi in Liga Elitelor

0 Comments 📁 Stiri 🕔28.October 2017
Trei puncte de aur pentru CSM Poli Iasi in Liga Elitelor

Echipa de “U19” a Politehnica Iasi a reusit sa se impuna la limita, scor 2-1, in fata finalistei de anul trecut a Ligii Elitelor, FC Viitorul Constanta, sambata, intr-un meci contand pentru etapa a 3-a a competitiei.

Partida disputata pe terenul sintetic din Copou, cu incepere de la ora 12:00, a fost deblocata de Bogdan Balint, jucator care a marcat pentru 1-0 in favoarea iesenilor. Acesta avea sa fie si scorul primei parti, una care anunta si replica echipei vizitatoare.

FC Viitorul a restabilit egalitatea prin Marius Leca, iar golul victoriei formatiei conduse de Gelu Paveliuc a fost reusit de un om obisnuit cu echipa mare a Politehnicii. Este vorba despre Vlad Danale, cel care inscrisese de doua ori si in prima etapa a Ligii Elitelor, in acel 4-3 cu ACS Viitorul Arges Alexandru Duminica.

Constantenii s-au aruncat in atac spre final, riscand sa fie pedepsiti de cateva ori atacantii Politehnicii. Scorul a ramas insa cel stabilit de Danale, 2-1 pentru CSM Politehnica Iasi U19.

ECHIPELE

CSM Politehnica Iasi U19: Axinte, Tibucanu, Ciobanu, Paraschiv, Balint, Danate, Georgita, Iftimie, Dodan, Zaharia, Moldovan.

Rezerve: Tarnovanu, Vieriu, Gramatic, Armeanu, Bigu, Gheorgiu, Brindusa.

FC Viitorul Constanta: Murariu, Sabangeanu, Acasandrei, Vidrasan, Negu, Leca, Boboca, Tucaliuc, Halep, Banica, Mihalache.

Rezerve: Popa, Ghita, Nedelea, Suflaru, Gherghiceanu, Ene, Dragus.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Andrei Baciu (Botosani); arbitri asistenti: Mihaita Adrian Noroc, Radu Cretu (Botosani).

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<