Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Ciurea a pierdut la scor cu Erbiceni

0 Comments 📁 Liga 4 🕔29.October 2017
Ciurea a pierdut la scor cu Erbiceni

CS Ciurea ramane pe ultimul loc in clasamentul Ligii 4 si dupa consumarea etapei a 11-a. Echipa lui Mihai Constantinescu a cedat la scor, 1-5, partida de pe teren propriu contra Flacarei Erbiceni, echipa care pune alte doua puncte peste urmaritoarea Unirea Ruginoasa, aflandu-se la o distanta rezonabila, 3p, fata de campioana en-titre, Unirea Mircesti.

Erbiceniul a inceput meciul de la 1-0, ca urmare a unui gol inscris foarte rapid de Vlad Mocanu. 54 de secunde am numarat de la primul fluier al centralului Valentin Burla pana la golul lui Mocanu!

Minutul 5 aduce o alta veste proasta pentru gazde, care raman in inferioritate numerica. Portarul Danut Savin a oprit prin fault o situatie iminenta de gol si a fost sanctionat cu cartonas rosu si lovitura de pedeapsa. Mertic i-a luat locul in poarta, reusind sa isi salveze colegii de la primirea multor goluri pe parcursul intalnirii.

Inainte de toate, Mertic a parat sutul venit de la 11 metri, scorul ramanand 0-1 pana in minutul 32, cand Mihai Ciobotaru a dublat avantajul formatiei conduse de Petrica Basascu.

Patru minute mai tarziu, Vlad Mocanu isi trece in cont dubla si stabileste scorul pauzei, 0-3!

In minutul 52, Nicusor Mertic a iesit gresit din poarta si a jucat in mod deliberat mingea cu mana in afara suprafetei de pedeapsa. Jucatorul celor de la Ciurea a primit avertisment pentru aceasta interventie.

Sebastian Carare (70′) a marit avantajul Flacarei cu un sut splendid din lovitura libera, direct la incheietura barelor.

Golul de onoare al lui CS Ciurea a fost inscris in primul minut de prelungire de Stefan Dascalu, care l-a batut pe tanarul Razvan Daniliuc cu un lob. Pana atunci, insa, Daniliuc le-a refuzat in multe randuri gazdelor golul de consolare.

Imediat dupa reluare, Radu Stefan a dus scorul la 1-5, intr-un meci care nu putea avea decat o invingatoare, tinand cont de situatia din clasament (si nu numai) a celor doua combatante.

ECHIPELE

CS Ciurea: Savin, Mertic, Donose, Roman, Cimpoi, Tiron, Sav, Macovei, Manea, Danciu, Paparuz.

Rezerve: Raianu, Cretu, Dascalescu, Bociu, Ciubotariu.

Flacara Erbiceni: Daniliuc, Covaci, Mocanu, Radu, Ciobotaru, Carare, Stefanita, Iordache, Curcudel, Iuriciuc, Cretu.

Rezerve: Tabac, Basascu, Feraru, Stratila, Balan, Birlia, Pincovschi.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Valentin Burla; arbitri asistenti: Iulian Hordila, Paul Cojocaru. Observator: Petronela Anitoaei.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<