Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Scanteia Frij(e) din nou: 1-0 cu Stejarul Sinesti!

0 Comments 📁 Liga 4 🕔29.October 2017
Scanteia Frij(e) din nou: 1-0 cu Stejarul Sinesti!

Unirea Scanteia nu se dezminte si incepe cu dreptul seria de 5 meciuri pe care o avea de bifat in urmatoarea perioada, printr-o victorie scurta in fata Stejarului Sinesti, scor 1-1, adversar care s-a prezentat in aceasta deplasare cu o singura rezerva (Eusebiu Manolache) si care a irosit, la randul ei, o sumedenie de ocazii.

Jocul de la Scanteia poate fi caracterizat drept unul extrem de echilibrat, cu multe situatii de poarta in contul ambelor formatii, dar si foarte multe faulturi comise de “actorii” insirati pe un teren lung si ingust.

Conditiile meteorologice de la ora meciului, vant puternic in prima repriza si ploaie in cel de-al doilea act, au influentat, de asemenea, conditiile disputarii acestui duel interesant intre doua dintre echipele bune pe care le da Liga a 4-a ieseana in momentul de fata.

Portarul Sinestiului, Petru Paftala, a acuzat in mod repetat accidentari pe parcursul confruntarii de la Scanteia, fiind inlocuit finalmente de singurul jucator de rezerva al Stejarului, Eusebiu Manolache.

Golul avea sa fie marcat cu un sfert de ora inainte de final, la un corner ce a urmat inlocuirii amintite anterior. Cosmin Frij a deviat in poarta sutul unui coechipier si astfel s-a scris istoria celor 3 puncte, care ajung in visteria echipei aflate pe locul secund – Unirea Scanteia!

ECHIPELE

Unirea Scanteia: Doroftei, Ilie, Lupu, Drinceanu, Radu, Frij, Sava, Radeanu, Ciobircianu, Agapi, N. Radeanu.

Rezerve: Sirbu, Anitei, Cicoveanu, Manolachi, Pintilie.

Stejarul Sinesti: Petru Paftala, Vieru, Cara, Caras, Pasniciuc, Alexii, Nare, Varlan, Paul Paftala, Gafton, Borsieru.

Rezerva: Manolache.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Andrei Mihalcut; arbitri asistenti: Bogdan Teodor Muche, Sebastian Chitic. Observator: Virgil Starica.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<