Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Barnova-Letcani. Ultima repetitie inainte de derby

0 Comments 📁 Liga 4 🕔02.November 2017
Barnova-Letcani. Ultima repetitie inainte de derby

Liderul campionatului Ligii a 4-a Iasi se pregateste de derby-ul cu Mircesti, de saptamana viitoare, aproape de Iasi, la Barnova, in fieful unui adversar implicat in lupta pentru evitarea retrogradarii.

Stejarul Barnova are meritul de a fi rezistat o repriza la Iugani, 0-0 pe terenul campioanei, dupa care a cedat cu scor de tenis, 6-0, un duel care, judecand dupa modul cum s-au desfasurat fortele pe teren, nu avea cum sa se incheie altfel.

De cealalta parte, Victoria Letcani a fost egala Tomestiului pentru o jumatate de repriza, pentru ca apoi sa se dezlantuie, 5-0, prin intermediul jucatorilor de calitate pe care ii poseda si care au bifat o medie de 5 goluri per meci in primele 11 etape.

Singurul rezultat notabil obtinut de Stejarul Barnova in compania echipelor mari ale campionatului ramane remiza de pe teren propriu in fata Unirii Scanteia, scor 1-1. Atunci, baietii lui Marian Amanar au fost cat pe ce sa ii provoace Scanteii primul insucces al sezonului. Un penalty dictat in prelungiri a stins o parte din bucuria gazdelor!

Se va apropia, duminica, Stejarul si mai mult de victorie in fata unui adversar ce nu a cedat puncte in actuala editie de campionat? Greu de crezut, desi, aparent, terenul ingust nu ii avantajeaza pe oaspetii obisnuiti cu “tarlaua” de dimensiuni generoase de la Letcani.

FOTO: Mihai Onica

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<