Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Ieseni implicati in meciurile de la sfarsitul saptamanii

0 Comments 📁 Stiri 🕔02.November 2017
Ieseni implicati in meciurile de la sfarsitul saptamanii

CSM PASCANI-METALOSPORT GALATI

Vineri, de la ora 14:00, CSM Pascani revine pe teren propriu pentru un meci important in compania “lanternei” Metalosport Galati, echipa care nu a punctat in acest campionat, avand un golaveraj catastrofal (1-67) si un joc neprogramat din cauza problemelor financiare cu care se confrunta.

De cealalta parte, CSM Pascani a reusit sa incheie neinvinsa partida din deplasare cu Sanatatea Darabani, scor 0-0, si nu concepe alt rezultat decat victoria, maine, in disputa care i-ar putea apropia pe pascaneni de locurile neretrogradabile ale Seriei I.

Arbitrajul brigazii buzoiene avandu-l pe Adrian Fratila la centru se va afla sub atenta supraveghere a presedintelui AJF Iasi, domnul Sorin Boca.

DELEGARI ARBITRI

Ramanem ancorati in bataliile ce se dau in cadrul Seriei I a Ligii a 3-a, acolo unde, tot maine, pe stadionul “Moldova”, CSM Roman primeste vizita nou-promovatei CSM Focsani 2007. Vlad Baban, Adrian Condurache si Andrei Diaconu au fost desemnati sa conduca aceasta disputa, in timp ce la Liesti, sambata, Vasile Simionas va observa duelul dintre CS Sporting si AFC Harman.

PIATRA NEAMT

Ciprian Aelenei va fi prezent la Piatra Neamt ca arbitru de rezerva la meciul dintre LPS Piatra Neamt si LPS Bacau (ora 12:00), contand pentru etapa a 4-a a Campionatului National U19, Seria 1. Meci arbitrat de Gabriel Mihuleac la centru, asistat la cele doua linii de Vlad si Daniel Hriscu. Imediat dupa, Aelenei, cu aceiasi arbitri asistenti, va imparti dreptatea in LPS Piatra Neamt-AFC Dunarea 2005 Calarasi (Etapa 4, Liga Elitelor U17 – Seria de Est).

FOCSANI

Un schimb asemanator va avea loc si la Focsani, sambata, intre Roman Cosmin si Lucian Diaconu, asistati de Andrei Diaconu si George Macovei. De la 12:00, pe “Milcov Sud”, este programat LPS Focsani-ASC Municipal Dunarea Galati (Etapa 4 – Campionatul National U19, Seria 2), urmat de duelul similar intre echipele de “U17”.

CLUJ-NAPOCA

Duminica, de la 15:00, in Sala Sporturilor Hora Demian din Cluj Napoca, ieseanul Bogdan Hanceariuc si nemteanul Petre Materciuc vor avea grija ca lucrurile sa decurga in mod corespunzator la meciul de futsal dintre CFF Clujana Cluj-Napoca si C.S. KSE Targu Secuiesc (Liga 2, Etapa a 7-a).

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<