Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Unirea Ruginoasa castiga dupa aproape o luna de seceta

0 Comments 📁 Liga 4 🕔05.November 2017
Unirea Ruginoasa castiga dupa aproape o luna de seceta

Unirea Ruginoasa a redescoperit gustul victoriei, duminica, scor 3-1, in deplasarea de la Lungani, acolo unde a punctat in doua randuri prin golgeterul Cristi Ungureanu, urmat de Adrian Nenita. Pentru gazde a inscris capitanul Laurentiu Berezovschi.

Echipa lui Costel Cerneutanu a avut un start avantat de meci, roadele fiind culese imediat Cristi Ungureanu dupa ce Nenita a fost faultat in suprafata de pedeapsa, iar centralul Valentin Burla a indicat punctul cu var. Ungureanu a transformat, scorul devenind 0-1, in minutul 6.

Avantajul oaspetilor nu a tinut foarte mult, Lunganiul inscriind din cornerul rezultat la parada de exceptie a lui Marius Dulcianu. Berezovschi a aparut excelent in careu si a reluat pentru 1-1.

La urmatorul atac, Adrian Nenita a scapat singur cu Vilcu si a reluat defectuos peste transversala.

Mijlocasul de la Viitorul nu a mai fost atat de ingaduitor cu Vilcu, la mijlocul primei reprize, cand a fost angajat de Cristi Ungureanu si l-a lobat elegant pe portarul Viitorului.

Ruginoasa a intrat cu avantaj minim la pauza, 2-1, startul partii secunde aducand golul desprinderii. In prima faza, Ungureanu a fost oprit pentru ofsaid, pentru ca imediat dupa sa transforme in gol un serviciu excelent venit din partea lui Marius Enache.

Scorul a ramas blocat la 1-3 in ciuda faptului ca, pe parcursul celor 40 de minute ramase, au fost ocazii la ambele porti. Marius Dulcianu a inchis perfect poarta Ruginoasei, in timp ce inexactitatea la finalizare a jucatorilor de atac ai Unirii l-a salvat pe Costel Vilcu de primirea altor goluri din partea lui Enache, Roiu sau Ungureanu.

ECHIPELE

Viitorul Lungani: Vilcu, Corozel, Berezovschi, Lacatusu, Iniceru, Sinescu, Cosofret, Mantu, Ichim, Matcaboje, Sticlariu.

Rezerve: Vieriu, Ispir, Gogu, Azoitei, Rotaru, Cibotariu, Ojica.

Unirea Ruginoasa: Dulcianu, Davidoaia, Alexa, Hamciuc, Ed. Dulcianu, Amarinei, Caragea, Tibulca, Nenita, Enache, Ungureanu.

Rezerve: Tudosca, Roiu, Florea, Dulhac, Parlog.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Valentin Burla; arbitri asistenti: Cosmin Ciuban, Paul Cojocaru. Observator: Cornel Popa.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<