Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Bivolari a eliminat-o pe AS Poly 2014 din Cupa Romaniei

0 Comments 📁 Stiri 🕔06.November 2017
Bivolari a eliminat-o pe AS Poly 2014 din Cupa Romaniei

Vointa Bivolari este autoarea uneia dintre surprizele inregistrate in primul tur al Cupei Romaniei (faza judeteana Iasi), dupa victoria la limita, scor 2-1, obtinuta, duminica, 5 nov, in fata liderului Seriei II a Ligii a 5-a, AS Poly 2014 Iasi.

Partida disputata la Bivolari a fost una echilibrata, cu multe ocazii si ratari la ambele porti, scorul ramanand intact pana la pauza.

Repriza secunda a inceput cu un penalty irosit de gazde, acordat de centralul Andrei Mihalcut pentru un hent comis in suprafata de pedeapsa.

Bivolariul nu a acuzat socul lovind de doua ori intr-un interval foarte scurt de timp prin Bogdan Bosancu (53′) si capitanul Lucian Penciu (59′).

Cu douazeci de minute inainte de final, portarul Vointei a fost eliminat pentru faptul ca a oprit o situatie iminenta de gol comitand hent in marginea propriului careu.

Constantin Doroftei (74′) a asigurat doza de dramatism necesara unui meci ce putea fi decis in prelungiri/ lovituri de pedeapsa, daca AS Poly nu oprea “contorul” la “1”. Finalul a fost de care pe care, cu Poly atacand incontinuu si gazdele de la Bivolari asteptand contraatacul castigator.

S-a terminat 2-1 pentru Vointa Bivolari, cu mentiunea ca AS Poly 2014 a contestat un jucator de la gazde pentru substituire. Rezultatul urmeaza sa fie omologat joi la AJF Iasi.

ECHIPELE

Vointa Bivolari: Ciobanu, Cismaru, Bosancu, Cantoreanu, G. Cismaru, Bidica, Penciu, Baciu, Mihai, Ursu, Burcus.

Rezerve: C. Cantoreanu, Rotaru, Cojocariu, Antonas, R. Ursu

AS Poly 2014 Iasi: Morarasu, Chiriac, Gherasim, Doroftei, Carare, Seserman, Sandu, Tanasa, Asandulese, Vasluianu, Bargan.

Rezerve: Iacomi, Grumezescu, Protea, Dragoi, Grecu, Dunca, Alexoaei.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Andrei Mihalcut; arbitri asistenti: Adrian Ionut Manolachi, Razvan Sfredel. Observator: Valerica Lungu.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<