Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Avancronica meciului Unirea Ruginoasa-Gloria Baltati

0 Comments 📁 Liga 4 🕔09.November 2017
Avancronica meciului Unirea Ruginoasa-Gloria Baltati

Vicecampioana Unirea Ruginoasa revine “acasa” dupa doua remize consecutive inregistrate pe teren propriu (1-1 cu Stejarul Sinesti si 2-2 cu Steaua Magica), dar cu o ultima reprezentatie reusita in Liga a 4-a, in deplasarea de la Lungani, unde a castigat finalmente, 3-1, in fata formatiei pregatite de Paul Codru. Ruginoasa nu mai castigase in campionat de pe data de 8 octombrie, 5-0 impotriva lui CS Ciurea in deplasare.

De asemenea, Gloria Baltati a bifat cu o victorie etapa a 12-a, 5-0 cu Vointa Motca, intr-un meci considerat “acasa”, dar disputat la Targu Frumos, ca urmare a sanctiunii de 3 jocuri dictate de AJF Iasi impotriva Gloriei. A fost al doilea meci disputat in exil de echipa lui Florea.

Dupa o perioada mai putin fasta, Baltati a izbutit sa incheie seria de rezultate proaste, inscriindu-se acum intr-un bloc de echipe postate undeva pe la mijlocul clasamentului. Asadar, un nou sezon linistit pentru Gloria Baltati, care va evolua extrem de relaxata la Ruginoasa, la adapostul celor 16 puncte acumulate in primele 12 etape, dar mai ales prin prisma celor 9 puncte ce o separa de prima echipa aflata sub linia rosie a clasamentului.

Toate intalnirile precedente cu Gloria Baltati au fost frumoase si atractive pentru publicul spectator, lucru care ne face sa speram ca si duminica vom avea parte de un joc bun oferit de cele doua formatii, astfel incat fanii veniti la stadionul din Ruginoasa sa plece satisfacuti. Noi nu mai avem nimic de pierdut! Nu ne ramane decat sa jucam pentru minunatii nostri suporteri, oferindu-le de acum inainte numai victorii frumoase si spectaculoase. Vreau ca duminica sa obtinem un nou succes, care sa ne apropie de podium!

Costel Cerneutanu, antrenor Unirea Ruginoasa

Meciul dintre Unirea Ruginoasa si Gloria Baltati va fi prezentat LIVETEXT pe site-ul duminicapetarla. Dupa incheierea jocului de la Ruginoasa, urmeaza, in ordine cronologica: cronica, video si foto!

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<