Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Joia pe la AJF – 9 noiembrie 2017

0 Comments 📁 Stiri 🕔09.November 2017
Joia pe la AJF – 9 noiembrie 2017

Flacara Erbiceni-Stejarul Sinesti 3-0 (“masa verde”)

Lovitura in moalele… bugetului pentru echipa lui Paul Paftala, Stejarul Sinesti, care, nu numai ca a pierdut la “masa verde” jocul din etapa a 12-a a Ligii a 4-a, din cauza neprezentarii, insa a fost sanctionata de AJF Iasi si cu o amenda in cuantum de 600 RON.

Povestea cu defectiunea tehnica invocata de oficialii Sinestiului nu a tinut, Stejarul pierzand pentru a doua oara in acest sezon un caz ajuns la comisii. In prima etapa, Sinesti a reclamat faptul ca Gloria Bals a folosit un jucator pe fals in partida incheiata 1-1. Contestatia a fost formulata incorect, iar scorul a ramas cel stabilit pe teren.

Liga 5, Seria III | Romwatt Harmanesti-CSM II Pascani (amanat)

Incidentele de la meciul din ultima etapa a turului Ligii 5, Seria III, Romwatt Harmanesti-N.G. Topile 3-3, nu au ramas fara urmari, AJF-ul iesean suspendand terenul gazdelor pentru actele violente comise asupra arbitrilor respectivei intalniri. Primul meci din retur era programat tot acasa, iar Harmanestiul s-a gasit in imposibilitatea de a veni rapid cu o solutie, motiv pentru care duelul programat in etapa a 14-a a Ligii 5, Seria III se va consuma la o data ulterioara.

Liga 4 – Etapa 13

Toate meciurile din cadrul etapei a 13-a, inclusiv derby-ul de la Letcani dintre Victoria Letcani si Unirea Mircesti, se vor disputa duminica, incepand cu ora 12:00.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<