Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Scanteia-Flacara. Cine pe cine arde?

0 Comments 📁 Liga 4 🕔09.November 2017
Scanteia-Flacara. Cine pe cine arde?

In afara derby-ului de la Letcani, etapa a 13-a a Ligii a 4-a, Iasi programeaza un alt duel interesant, la Scanteia, intre doua colege de clasament –  Unirea din localitate (locul 3, 27 puncte) si Flacara Erbiceni (locul 4, 26 puncte).

Scanteia a fost invinsa pentru prima data in campionat, duminica trecuta, in fieful campioanei Unirea Mircesti. Chelaru a decis soarta punctelor devreme in meci, la capatul unei faze fixe ce a destabilizat-o pe echipa oaspete, care s-a deplasat la Iugani cu gandul sa se apere si sa obtina la final un punct, in lipsa a nu mai putin de 4 titulari, conform spuselor presedintelui Paul Apostol (vezi declaratia din finalul articolului).

De cealalta parte, jucatorii Flacarei au asteptat in zadar ca Stejarul Sinesti sa se prezinte la stadionul Comunal din Erbiceni, intr-o partida care nu a mai avut loc si al carui rezultat temporar a fost stabilit de centralul Lucian Diaconu: 3-0 in favoarea gazdelor!

Erbiceniul vine la Scanteia fara cel mai important atacant al sau, Marian Cretu, plecat pentru o saptamana in Franta. In lipsa de solutii, antrenorul Petrica Basascu va imbraca din nou tricoul cu numarul “7”, in ideea de a se intoarce cu punct sau puncte in fieful unui adversar care cedeaza greu puncte la Scanteia.

Nu e pentru prima data cand il vedem pe Basascu in iarba, alaturi de elevii sai, antrenorul Flacarei Erbiceni evoluand in acest sezon impotriva urmatoarelor echipe: Unirea Mircesti, Moldova Cristesti sau Unirea Ruginoasa.

Sper ca la meciul de duminica sa ne prezentam in efectiv complet. E tare neplacut sa joci in fata unei echipe precum Unirea Mircesti fara patru jucatori importanti in lot. Cat priveste jocul de acasa cu Flacara Erbiceni, ma astept la un spectacol frumos, cu goluri multe, de preferat in poarta echipei vizitatoare. Pentru mine, e o mare bucurie si onoare sa joc in compania unei formatii unde am cei mai buni prieteni din Liga a 4-a!

Paul Apostol, presedinte Unirea Scanteia

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<