Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Cupa Romaniei, Etapa 2 | Unirea Tibana-AS Poly 2014 Iasi

1 Comment 📁 Stiri 🕔10.November 2017
Cupa Romaniei, Etapa 2 | Unirea Tibana-AS Poly 2014 Iasi

Etapa a 2-a a Cupei Romaniei (faza judeteana Iasi) programeaza la sfarsitul acestei saptamani cinci dueluri intre componentele primelor doua serii ale Ligii a 5-a. Doua dintre cele zece echipe calificate au obtinut biletele pentru aceasta etapa in urma contestatiilor depuse.

AS Poly 2014 Iasi, liderul Ligii 5 – Seria II, este una dintre acestea, calificandu-se dupa un meci pierdut la limita cu Vointa Bivolari in deplasare (2-1). AJF Iasi a decis cu cateva zile in urma ca Bivolariul nu a procedat corect in momentul cand s-a prezentat dupa jumatate de ora cu un alt fotbalist decat cel contestat de oaspeti, acordandu-i lui AS Poly victoria la “masa verde”.

Duminica, Poly se deplaseaza la Tibana pentru un test dificil in fata unui adversar care ascunde o poveste frumoasa, ilustrata in fotografia atasata articolului. Tata (antrenor-jucator) si fiu (11 ani) ar putea evolua impreuna in fata liderului Seriei a II-a a Ligii 5.

In ceea ce o priveste pe echipa vizitatoare, AS Poly 2014 Iasi se va prezenta in formula aproape completa. Portarul Alex Moruzi isi ispaseste suspendarea cu aceasta ocazie, in timp ce Iulius Vasilache s-a intors din Anglia, la echipa revenind Florin Grecu, Mugurel Alexoaei, precum si Vlad Achitei (portar), Mihai Dunca sau Cornel Asandulesei. De asemenea, Paul Protea este aproape refacut si ar putea intra cu Tibana.

Rezultatele mai putin faste ale lui AS Poly 2014 Iasi din ultima perioada au venit si ca urmare a absentelor cu care s-a confruntat Ionut Grumezescu. In mod constant, de la partida cu AFC Movileni incoace, AS Poly s-a gasit in imposibilitatea de a putea alinia cel mai bun prim 11, 2-3 dintre jucatorii insiruiti mai sus absentand din diverse motive!

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Ciprian Bac; arbitri asistenti: Florin Finaru, Simona Nicoleta Macovei. Observator: Gheorghe Loghin.

Share this article with friends

1 Comments

Write a Comment

<