Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Meciul sfarsitului de an in Liga 4: Victoria Letcani-Unirea Mircesti

0 Comments 📁 Liga 4 🕔10.November 2017
Meciul sfarsitului de an in Liga 4: Victoria Letcani-Unirea Mircesti

Sfarsitul acestei saptamani programeaza un meci extrem de important in Liga a 4-a ieseana, care ar putea stabili, PRACTIC, campioana sezonului 2017-2018. Liderul Victoria Letcani intalneste fosta campioana Unirea Mircesti, pe teren propriu, intr-un derby pe care il poate pregati si cu gandul la un rezultat de egalitate, in timp ce oaspetii nu au alta varianta decat victoria!

In cele 12 etape arse pana acum, nou-promovata Victoria Letcani a reusit sa isi creeze un avantaj major (7 puncte) fata de Mircesti, in conditiile in care si programul este de favoarea ei in 2017. Daca vremea se va prezenta in conditii bune, la ultima reprezentantie din an, Letcaniul poate pregati popcornul intr-un alt duel extrem de important ce o vizeaza pe Mircesti: Unirea Mircesti-Unirea Ruginoasa (etapa 17, 10 decembrie).

Plusurile pe care le are echipa vizitatoare vin din compartimentul defensiv (7 goluri incasate de Mircesti; 12 primite de Letcani), la care se poate adauga si experienta jucatorilor antrenati de Tiberiu Beceru. Si, de ce nu, fotbalistii transferati de la Teiul Poiana Teiului, despre care aminteste si Tibi in declaratia de mai jos.

Victoria Letcani-Unirea Mircesti se disputa duminica, de la ora 12:00, pe terenul din Letcani.

DECLARATII OFERITE INAINTE DE DERBY

Oficialii Victoriei Letcani nu au dorit sa comenteze sub nicio forma meciul de duminica, aceasta facand parte din strategia pe care antrenorul Florin Croitoru a impus-o si in startul sezonului, atunci cand a legitimat pe furis doi jucatori (Vatavu, Pusca), prezentandu-se in fata Ruginoasei si cu Andy Sinescu in primul “11”, proaspat revenit din Israel.

Pentru noi este meci capital, in care nu avem voie sa mai pierdem puncte, daca vrem sa ne mai batem pentru castigarea campionatului. Cred ca va fi un meci echilibrat in care echipa care va gresi mai putin va avea castig de cauza. Noi am incercat sa ne intarim pe acest final de tur prin aducerea celor patru jucatori de la Poiana Teiului, deoarece am avut mari probleme de lot cu jucatorii accidentati in acest sezon. Speram sa facem un meci bun si sa mai echilibram un pic campionatul, pentru ca e mult mai interesant, din punctul meu de vedere, un campionat unde mai multe echipe se bat pentru castigarea lui decat unul care e transat din etapa a 13-a. Nu in ultimul rand, imi doresc sa avem un arbitraj corect,care sa nu afecteze rezultatul final si echipa mai buna sa castige!

Tiberiu Beceru, antrenor Unirea Mircesti

Imi doresc ca acest meci sa ne aduca cele trei puncte necesare si obligatorii pentru ca lupta la titlu din acest an sa nu se incheie prematur. Sper ca fiecare coechipier care va evolua duminica sa incerce sa dea totul pentru echipa noastra, astfel incat sa putem sarbatori victoria si sa reducem din avansul pe care si l-au creat cei din Letcani. Dorim sa fim prima echipa care ii invinge in acest sezon si astfel sa demonstram multora ca “Nu mor caii, cand vor cainii “. Personal, imi doresc sa inscriu si sa imi ajut echipa cum pot eu mai bine in drumul spre victorie. Hai, Unirea Mircesti!

Andrei Dandu, principalul marcator al Unirii Mircesti

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Vlad Baban; arbitri asistenti: Ionut Melinte, Andrei Diaconu. Observator: Cornel Popa.

FOTO: Mihai Onica

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<