Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Liga Elitelor U19, Etapa 5 | Infrangere pentru LPS cu Juventus. CSM Poli a castigat la scor de tenis la Targoviste

0 Comments 📁 Stiri 🕔11.November 2017
Liga Elitelor U19, Etapa 5 | Infrangere pentru LPS cu Juventus. CSM Poli a castigat la scor de tenis la Targoviste

Sfarsitul acestei saptamani a programat o noua etapa in Liga Elitelor U19, competitie in care LPS Iasi se afla pe penultima pozitie dupa trei jocuri disputate, in timp ce CSM Politehnica Iasi, cu un meci mai mult disputat, ocupa pozitia secunda, imediat sub liderul Seriei de Est, FC Voluntari.

Echipa pregatita de Gelu Paveliuc s-a impus in deplasarea de la Targoviste cu un zdrobitor 6-0. Juniorii Politehnicii au marcat cate trei goluri per repriza, prin Danale (2), Moldovan (2), Chirila si Zaharia (penalty).

LPS Iasi – ASC Juventus Bucuresti 2-3 (0-2)

Pe terenul sintetic din Copou, LPS Iasi a suferit cea de-a treia infrangere, scor 2-3, in fata lui ASC Juventus Bucuresti, formatie care nu a cunoscut gustul infrangeri in faza grupelor. Doua victorii si tot atatea remize adunasera bucurestenii pana la intalnirea cu LPS Iasi!

Meciul din Copou a inceput cu o situatie importanta de gol in favoarea juniorilor de la LPS. Apoi, oaspetii au deschis scorul, pentru ca apoi sa isi dubleze avantajul dintr-un penalty dictat de arbitrul Cosmin Apetrei.

Iesenii au punctat in a doua parte prin Vasilica Vladeanu, autorul unei duble.

LPS Iasi U19: Sergio Dobrea – Bogdan Tenu, Marius Panaite, Cosmin Tofan, Constantin Munteanu, Ionut Rusu, Mihai Asofiei, Alin Gulai, Madalin Ciobanu (c), Vasilica Vladeanu, Andrei Doban.

Rezerve: Vlad Bodogan, Cezar Agache, Vlad Filip, Ionut Plop, Dani Florici, Valentin Popa.

Antrenor: Dorel Stafie

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<