Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Miroslava, noua “lanterna rosie” a Ligii a 2-a, a pierdut dramatic cu Foresta Suceava

0 Comments 📁 Liga 2 🕔11.November 2017
Miroslava, noua “lanterna rosie” a Ligii a 2-a, a pierdut dramatic cu Foresta Suceava

Stiinta Miroslava a pierdut un meci de 6 puncte, astazi, in compania Forestei Suceava, scor 0-1, si este pe marginea prapastiei cu doua etape inainte de finalul turului. In urma celei de-a doua infrangeri la limita consemnata in aceasta saptamana, dupa 0-1 la Sportul Snagov, Miroslava a preluat “lanterna rosie”, fiind intrecuta chiar de adversara directa Foresta Suceava.

Ca si in meciul cu Snagov, Stiinta a aratat cel putin la fel de bine precum oponenta sa, insa nesansa si inspiratia la finalizare a lui Matei (87′) au facut ca, la final, punctele sa fie trecute in contul echipei vizitatoare.

Meciul disputat la Uricani a debutat cu o actiune virulenta a atacantului venit de la Pascani, Adrian Viorica (8′), deposedat in interiorul careului, la capatul unei sarabande de driblinguri.

Cinci minute mai tarziu, Caruta a executat pe centrul portii o lovitura libera promitatoare a Stiintei. In minutul 17, Taciuc l-a intins pe portarul Began, care a evitat deschiderea scorului cu pretul unei lovituri de la coltul terenului.

In repriza a doua, Alexandru Marin (56′) a tras putin peste bara transversala, mingea cazand pe plasa portii sucevenilor. Lansat de Buhacianu (introdus in locul lui Taciuc), Viorica (62′) a trecut foarte aproape de deschiderea scorului.

Pana spre final, Alexandru Marin (69′, aluneca in momentul sutului si trimite slab din pozitie buna de a marca) si Buhacianu, in doua randuri (71′, 79′) au semnat cele mai importante ocazii ale nou-promovatei.

Contrar desfasurarii fortelor la nivelul gazonului, Foresta Suceava s-a intors acasa cu toate cele 3 puncte puse in joc gratie unui sut venit tarziu din gheata lui Marius Matei (87′), care l-a lasat fara replica pe Jan Turita. Mingea s-a oprit in vinclu si Stiinta a picat pe ultima pozitie a clasamentului Ligii a 2-a!

Ştiinţa: Turiţă – Agrigoroaei, Andr. Chindriş, Seb. Bucur, Ambrosie, H. Crişan, Cărăruş, Căruţă, Viorică, Taciuc, Al. Marin (cpt.)
Rezerve: Ţintea – Izmană, Nemţanu, Buhăcianu, Corban, Asăvoaei, Săvoaia
Antrenor: Adrian Kerezsy

Au mai evoluat la Stiinta: Buhacianu (Taciuc 59), Nemtanu (Viorica 68), Izmana (Caruta 82)

Foresta: Began – O. Onofraş, Masella, Diallo, Pappoe, Belevschi, Vl. Stănescu, Cerlincă, Renquin, Coroamă, M. Matei (cpt.)
Rezerve: Bîlbă – Movsesyan, Boumina, Negură, Scutariu, Rob. Bosânceanu
Antrenor: Florentin Petre

Arbitru: Dan Florin Dreve (Cluj-Napoca); Asistenţi: Marius Bălan (Dej) şi Cristian Voicu (Focşani).

Stadion: Uricani

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<