Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Erbiceni castiga la Scanteia si trece pe podium

0 Comments 📁 Liga 4 🕔12.November 2017
Erbiceni castiga la Scanteia si trece pe podium

Flacara Erbiceni i-a furnizat Unirii Scanteia cea de-a doua infrangere consecutiva in campionat, scor 3-1, si a trecut in clasament peste adversara directa directa din etapa a 13-a, pe 3, la egalitate de puncte cu fosta campioana Unirea Mircesti.

Startul prost de meci al echipei lui Petrica Basascu, care s-a deplasat la Scanteia fara atacantul Marian Cretu (plecat din tara), a fost anulat de dubla antrenorului-jucator al oaspetilor.

In prima faza, Gabriel Ciobircianu (2′) a profitat de o gafa mare comisa de Razvan Daniliuc si a deschis scorul, 1-0. Tanarul goalkeeper al Flacarei a luat mingea in mana la o aruncare de la margine, centralul Gabriel Mihuleac a fluierat, iar jucatorii Scanteii au executat rapid si au speculat momentul de slabiciune prin Ciobircianu.

Cele doua formatii au oferit un joc foarte spectaculos, cu multe ocazii de gol, intr-un meci care s-a disputat pe contre. Gabriel Iuriciuc, “omul meciului” in opinia multor oameni veniti sa asiste la spectacol intr-o frumoasa zi de noiembrie, a facut diferenta, iar Erbiceniul a plecat victorioasa de pe un teren unde se castiga foarte greu.

Avantajul Scanteii nu a tinut foarte mult timp, dupa ce Basascu a restabilit egalitatea in minutul 5. Apoi, Iuriciuc a obtinut lovitura de pedeapsa prin care Erbiceniul a preluat conducerea. Acelasi Basascu l-a invins pe Doroftei cu o scarita ce s-a oprit in vinclul portii (1-2).

Iuriciuc si-a incheiat ziua de gratie in primul minut de prelungiri, cand a stabilit scorul final, 3-1 in favoarea echipei vizitatoare.

Consemnam, de asemenea, faptul ca Unirea Scanteia a incheiat meciul in inferioritate numerica. Cristi Porcarasu, in al treilea minut de prelungire, a primit direct cartonas rosu pentru lovirea unui adversar.

La meci au asistat aproximativ 300 de persoane, fanii Flacarei deplasandu-se la Scanteia cu ajutorul unui autocar pus la dispozitie de club.

CELE DOUA ECHIPE

Unirea Scanteia: Doroftei, Porcarasu, Lupu, Ilie, Frij, Drinceanu, Agapi, Radu, Ciobircianu, Ilisei, Sava.

Flacara Erbiceni: Daniliuc, Curcudel, Iordache, Gucianu, Radu St., Carare, Ciobotaru, Mocanu, Iuriciuc, Stefanita, Basascu.

Rezerve: Stratila, Tabac, Feraru, Bruma, Cretu, Mihai, Pincovski.

Rezerve: Radeanu, I. Radeanu, Cicoveanu, Costinel Frij, Zaborila.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Gabriel Mihuleac; arbitri asistenti: Tudor Claudiu Cornea, Iulian Contofan. Observator: Florin Mozolea.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<