Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Unirea Ruginoasa s-a descatusat, scor 7-3, cu Gloria Baltati

0 Comments 📁 Liga 4 🕔12.November 2017
Unirea Ruginoasa s-a descatusat, scor 7-3, cu Gloria Baltati

Unirea Ruginoasa si-a revenit in campionat, reusind sa lege a doua victorie consecutiva dupa succesul inregistrat saptamana trecuta la Lungani, scor 3-1. Duminica, baietii lui Costel Cerneutanu s-au impus cu 7-3 in fata Gloriei Baltati, intr-un meci din cadrul etapei a 13-a a Ligii a 4-a care se putea scrie astfel daca oaspetii reuseau la un moment dat sa se desprinda la doua goluri pe tabela.

Partida de la Ruginoasa a inceput cu o dominare teritoriala a gazdelor, concretizata de Adrian Nenita, in minutul 10. Cristi Ungureanu l-a vazut foarte bine pe mijlocasul venit de la Viitorul Constanta, care a aparut in 8 metri si a reluat cu capul, imparabil, spre coltul lung. Trei minute mai tarziu, Marius Enache a fost blocat de portarul Baltatiului in situatie de unu la unu.

Elevii lui Dragos Florea au reusit sa intoarca scorul in mai putin de cinci minute. In prima faza, Nechita (19′) l-a surprins pe Dulcianu cu o executie magnifica din afara careului. La primul atac mai periculos, Gloria a trecut pentru prima si singura data in avantaj gratie golului inscris de Hutanu (22′).

Taifunul de la poarta lui Cioltan a fost anuntat de doua bare la aceeasi faza. Nenita si Ungureanu au luat la tinta stalpul si transversala portii. Apoi, Ungureanu (34′) a iesit la rampa cu o lovitura libera executata perfect, direct in vinclu, la care Cioltan nu a gasit raspuns.

Pana la pauza, capitanul Ruginoasei a destabilizat defensiva adversa printr-un no look pass spre Nenita, care l-a gasit ideal pe bara a doua pe Enache (41′), autorul unei formalitati. O tesatura frumoasa de pase care a adus-o pe Ruginoasa la pauza in avantaj, 3-2.

La putin timp dupa reluarea meciului, Ungureanu (54′) a pus capul pentru 4-2 la centrarea exacta de pe dreapta primita de la Vlad Tibulca.

Zece minute mai tarziu, Adrian Caragea a majorat diferenta printr-un sut din apropierea careului.

Introdus de un sfert de ora pe teren, Roiu (71′) a punctat pentru 6-2 dupa un sut in cros spectaculos, cu ajutorul caruia a trimis mingea in plasa laterala, fara sperante pentru portarul echipei vizitatoare.

Cristi Ungureanu si-a completat hat-trick-ul, in minutul 84. Goluri care l-au ajutat sa devina golgeterul Ligii a 4-a Iasi. Nenita a obtinut penalty, iar capitanul Unirii a transformat fara probleme.

Scorul final a fost stabilit de Vlad Iosub, cu putine momente inainte de ultimul fluier al centralului Sebastian Spaiuc.

ECHIPELE

Unirea Ruginoasa: Dulcianu – Ed. Dulcianu, Alexa, Hamciuc, Davidoaia, Caragea, Tibulca, Florea, Nenita, Ungureanu, Enache.

Rezerve: Serediuc (neutilizat), Mircia, Parlog, Miron (neutilizat), Roiu, Amarinei

Gloria Baltati: Cioltan, Ciobanu, Gambuta, Popa, Hutanu, Hlihora, Iosub, Surugiu, Nechita, Mihai, David.

Rezerve: Bulai, Filipciuc, Ignat, Ailiesei.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Sebastian Spaiuc; arbitri asistenti: Andrei Filia, Dragos Maftei. Observator: Stefan Patrichi.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<