Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

AS Poly 2014 Iasi se califica en-fanfare in turul III al Cupei Romaniei

0 Comments 📁 Stiri 🕔13.November 2017
AS Poly 2014 Iasi se califica en-fanfare in turul III al Cupei Romaniei

AS Poly 2014 Iasi a trecut cu bine de etapa a 2-a a Cupei Romaniei, 4-1 la Tibana, intr-o victorie anticipata de Ionut Grumezescu (AS Poly 2014), care miza pe revenirea pieselor grele in lotul liderului Seriei a II-a a Ligii a 5-a.

Exceptandu-l pe Iulius Vasilache, care nu a mai ajuns din Anglia, Poly s-a regasit in deplasarea de la Tibana si s-a impus intr-un mod destul de clar. Meciul s-a disputat pe un teren prost, chiar si pentru nivelul fotbalului din Liga a 5-a, scorul fiind deschis de Protea cu o torpila bine plasata din afara careului. Protea a trimis mingea in plasa de la mai bine de 30 de metri.

In spatele acestui scor convingator pentru formatia oaspete a stat si prestatia portarului Vlad Achitei, care a rezolvat cu brio cel putin doua situatii iminente de gol. Atunci cand nu a mai putut interveni in mod providential, Achitei a fost acoperit de colegii din aparare. Alex Tanase a scos, la un moment dat, cu capul, o minge de pe linia portii.

Apoi, acelasi Tanase a trecut la “creatie” cu o centrare precisa spre Cornel Asandulesei, care a punctat pentru 0-2.

Un contraatac l-a gasit pe Tanase la finalizare si astfel s-a scris istoria celui de-al treilea gol al echipei vizitatoare.

Tibana a redus din diferenta dupa un penalty dictat de Ciprian Bac (Costel Florea, 75′).

Imediat dupa golul inscris de Tibana, Sebastian Iacomi a finalizat cu sut sec sub bara un alt contraatac al lui Poly, stabilind scorul final, 1-4!

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Ciprian Bac; arbitri asistenti: Florin Finaru

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<