Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Avancronica meciului Gloria Baltati-CS Ciurea

0 Comments 📁 Liga 4 🕔16.November 2017
Avancronica meciului Gloria Baltati-CS Ciurea

Gloria Baltati isi ispaseste, duminica, ultima etapa de suspendare dictata impotriva sa, intr-un meci cu CS Ciurea, considerat pe teren propriu, dar care va avea loc la Targu Frumos, “taram” unde baietii lui Florea au inregistrat doua victorii consecutive: 4-2 impotriva Moldovei Cristesti, respectiv 5-0 cu Vointa Motca.

Duminica trecuta, Gloria Baltati a cedat in deplasarea de la Ruginoasa, scor 7-3, in ciuda faptului ca, undeva pana in minutul 34, tabela indica “1-2”. Ruginoasa a intors scorul pana la pauza, dominandu-si adversarul in mod categoric in partea secunda, perioada in care vicecampioana si-a conturat avantajul de patru goluri ce avea sa fie consemnat la final.

De cealalta parte, oaspetii de la CS Ciurea trec prin cea mai buna perioada de la startul campionatului, bifand doua jocuri consecutive in care au pus 4 puncte in clasament, fara sa primeasca gol.

Ciurea va efectua aceasta deplasare fara Marian Donose, eliminat in partida din etapa trecuta cu Viitorul Lungani pentru lovirea unui adversar fara minge.

Intâlnim o echipa competitiva care, acasa, pierde mai greu. Suntem pe o panta ascendenta, am acumulat 4 puncte in ultimile doua etape in fata unor adversari puternici din campionat. Ma bucura faptul ca avem doua meciuri fara gol primit, ceea ce ne da speranțe pentru urmatoarele meciuri. Sper că duminica sa ne întoarcem cu punct sau puncte din deplasarea de la Targu Frumos, chiar daca suntem constienti ca ne asteapta un meci greu împotriva unui adversar cu experienta in aceasta liga. Sunt încrezător în lotul pe care il avem si in pofta de joc a colegilor mei din ultimile doua etape, de la revenirea veteranilor la echipa!

Silviu Dulcianu (portar CS Ciurea)

FOTO: Filip Petrisor (Ziarul Evenimentul)

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<