Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Liga 4 – Etapa 14 | Gloria Bals – Unirea Ruginoasa

0 Comments 📁 Liga 4 🕔16.November 2017
Liga 4 – Etapa 14 | Gloria Bals – Unirea Ruginoasa

Unirea Ruginoasa merge in acest final de saptamana la Bals pentru a forta obtinerea celui de-al treilea succes consecutiv in campionat, dupa 3-1 la Viitorul Lungani si 7-3, etapa trecuta, pe teren propriu, in fata Gloriei Baltati. Elevii lui Costel Cerneutanu vizeaza un parcurs impecabil in cele doua meciuri ramase de disputat in turul campionatului, in ideea de a se apropia si, eventual, de a accede pe podiumul Ligii a 4-a.

Ruginoasa se afla in competitie directa cu Unirea Mircesti (2), Flacara Erbiceni (3) si Unirea Scanteia (4) pentru cele doua locuri ramase disponibile, in conditiile in care Letcaniul s-a desprins serios, la 10 puncte, de acest pluton.

Gloria Bals intra cu un moral bun in aceasta runda, pe fondul succesului bifat la Motca, 3-2, in compania unui adversar aflat in suferinta. Principalul atu pe care il va avea Balsul in jocul de duminica este, fara doar si poate, terenul propriu. Un teren recunoscut la nivelul judetului, care le-ar putea crea si mai multe probleme celor din Ruginoasa daca prognoza meteo se va respecta (cer noros, ploaie).

Aveti mai jos o fotografie de la meciul de anul trecut dintre Gloria Bals si Viitorul Harlau!

Ruginoasa trebuie sa profite de adversarul ceva mai lejer din aceasta etapa si sa invinga la Bals, tinand cont ca Unirea Scanteia are o deplasare infernala la Letcani, in timp ce Erbiceniul va avea mult de furca pe “Abator” impotriva Stelei Magice.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<