Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Avancronica meciului Victoria Letcani-Unirea Scanteia

0 Comments 📁 Liga 4 🕔17.November 2017
Avancronica meciului Victoria Letcani-Unirea Scanteia

Victoria Letcani incearca pe acest final de an calendaristic sa incheie definitiv lupta la titlu, la adapostul unui avantaj de 10 puncte cu care porneste inaintea partidei de pe teren propriu cu Unirea Scanteia. Programul o avantajeaza pe Victoria, avand in vedere ca Mircestiul, echipa care este considerata in continuare principala contracandidata, va iesi saptamana urmatoare la Harlau, pentru ca, in cea de-a doua etapa a returului, de asemenea programata in 2017, sa primeasca, la Iugani, vizita Unirii Ruginoasa.

Duminica, Letcaniul da piept cu Unirea Scanteia, adversar care a vine dupa doua infrangeri consecutive, pe fondul unui parcurs surprinzator de bun pana in etapa a 12-a (Unirea Mircesti-Unirea Scanteia 1-0). Chiar si in aceste conditii, e greu de crezut ca echipa lui Gabriel Tacutanu mai poate pierde locul 5 in clasamentul Ligii a 4-a pana la finalul anului. Acesta este, de altfel, si obiectivul trasat in vara de conducere.

Etapa trecuta, Scanteia putea obtine un punct din duelul cu Erbiceni, care s-a impus la final multumita zilei de gratie pe care o prins-o Iuriciuc.

De cealalta parte, Letcaniul a fost marea castigatoare a rundei, intr-un 1-0 inregistrat cu Unirea Mircesti care a venit si cu un pret: nu mai putin de trei jucatori letcaneni au fost suspendati din cauza incidentelor ce au avut loc la finalul intalnirii.

Bogdan Baboi, Marian Ciuta si Cezar Tatarusanu nu intra in vederile antrenorului Dan Croitoru pentru acest joc, dar si in deplasarea de la Cristesti, contand pentru ultima etapa a turului.

In alta ordine de idei, Marian Ciuta a renuntat la ideea de a se mai opera si urmeaza sa fie utilizat cel mai probabil in cele doua meciuri din retur programate in luna decembrie: Viitorul Harlau-Victoria Letcani (3 decembrie) si Victoria Letcani-Vointa Motca (10 decembrie).

Duminica, ne asteapta un o deplasare dificila pe terenul liderului meritat al campionatului, prin urmare vom avea un meci extraordinar de greu. Jucatorii de acolo merg la cel putin trei antrenamente pe saptamana, in timp ce noua ne este greu sa ne adunam aceiasi jucatori doar duminica la meciuri. Diferenta este clara, dar noi mergem sa ne jucam sansa. Sper sa fie un joc frumos si fara evenimente neplacute! Succes ambelor echipe!

Cosmin Frij, mijlocas Unirea Scanteia (ex-Victoria Letcani)

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Iosif Ciprian Aelenei; arbitri asistenti: Cosmin Constantin Ciuban, Bogdan Teodor Muche. Observator: Dumitru Paraschiv.

FOTO: Mihai Onica

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<