Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Punct mare obtinut de Miroslava in deplasarea de la Luceafarul Oradea

0 Comments 📁 Liga 2 🕔18.November 2017
Punct mare obtinut de Miroslava in deplasarea de la Luceafarul Oradea

Stiinta Miroslava a remizat in deplasarea de la Sanmartin, 1-1 cu Luceafarul Oradea, intr-un meci contand pentru penultima etapa a turului Ligii a 2-a. Miroslava a avut un om mai putin pe teren (Al. Marin) inca din minutul 33.

Startul de meci i-a gasit pe jucatorii Stiintei in apropierea portii aparate de Gudea. In prima faza, Corban (9′) l-a incercat pe goalkeeperul Luceafarului cu un sut pe directia acestuia. Apoi, Alexandru Marin (15′) a trimis cu capul putin pe langa poarta, din centrarea lui Caruta.

Deschiderea scorului a fost anuntata de o situatie mare de gol a gazdelor, care au scapat singur cu portarul prin Vlad Rusu, iar capitanul Luceafarului a reluat peste poarta din pozitie laterala.

In doar cateva minute, iesenii au primit o dubla lovitura: Vlad Rusu (32′) a marcat pentru 1-0 cu latul din interiorul careului mic, iar Alexandru Marin a fost eliminat de arbitrul Marius Chioran pentru lovirea unui adversar fara minge.

Pe fondul inferioritatii numerice, Stiinta a fost dominata in primul sfer de ora al reprizei a doua, atunci cand Antohi, in trei randuri (50′, 52′ si 54′), a trecut pe langa dublarea avantajului.

Iesenii au iesit ulterior la rampa, dupa ce Caruta (57′, sut peste transversala din lovitura libera) si Viorica (61′, lovitura de cap respinsa in corner) au adus plusul necesar fortarii obtinerii unui rezultat de egalitate.

Reusita Miroslavei a fost semnata de Alexandru Corban, in minutul 72, in urma unor driblinguri in lant si a unei finalizari curate din interiorul careului, de la aproximativ 14 metri. Mingea a lovit bara si s-a scurs in plasa pentru un nou punct scos de formatia ieseana, care pune astfel capat unui sir de trei infrangeri in campionat.

Egalul obtinut in deplasare este cu atat mai important cu cat Pandurii Targu Jiu si Foresta Suceava au fost invinse in etapa a 18-a a Ligii a 2-a.

Luceafărul: Gudea – Bedea, Tînc, Balea, Trif – Ţegle, Codoban – Antohi, Rocha, Ban – Vl. Rusu (cpt)

Rezerve: Goia – Chiş-Toie, C-tin. Roşu, Cuc, Al. Dulca

Antrenor: Cristian Dulca

Ştiinţa: Turiţă – Ambrosie, Andr. Chindriş, Seb. Bucur, Agrigoroaei – H. Crişan, Căruţă – Cărăruş, Corban, Buhăcianu – Al. Marin (cpt.)

Au mai evoluat pentru Stiinta: Savoaia (Chindris 26), Viorica (Buhacianu 46) si Corban (Asavoaei 73).

Rezerve: A. Bujor – Nemţanu, Viorică, Izmană, Asăvoaei, Săvoaia

Antrenor: Adrian Kerezsy

Arbitru: Marius Nechita Chioran (Cluj-Napoca); Asistenţi: Răzvan Constantin Nistoran (Reşiţa) şi Călin Cimponeriu (Lugoj).

Stadion: Luceafărul (Sânmartin – Bihor)

Cronica realizata pe baza informatiilor furnizate de liga2.ro

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<