Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Amical intre liderii primelor doua serii ale Ligii a 5-a, castigat de Avantul Golaiesti

0 Comments 📁 Stiri 🕔21.November 2017
Amical intre liderii primelor doua serii ale Ligii a 5-a, castigat de Avantul Golaiesti

AS Poly 2014 Iasi (Seria II) si Avantul Golaiesti (Seria I) au profitat, duminica, de faptul ca vremea se prezinta in conditii acceptabile pentru mijlocul lunii noiembrie, perfectand un meci amical care s-a incheiat cu victoria categorica a echipei ce promova in primavara in Liga a 4-a, insa a preferat sa mai stea inca un an in Liga a 5-a.

Jocul de la Victoria, cu Alin Purice la centru si antrenorii celor doua formatii arbitri asistenti (Ionut Grumezescu, respectiv Catalin Tamazlacaru), s-a desfasurat in conditii speciale, tinand cont ca din lotul lui AS Poly au lipsit mai multi jucatori de baza. Nici Avantul nu s-a deplasat in efectiv complet la Victoria, insa a putut incropi un prim “11” competitiv, de aici si diferenta de scor inregistrata la final.

La Golaiesti s-a infiltrat capitanul lui Construct Press Gropnita, Damaschin, care si-a facut “temele” pentru returul sezonului 2017-2018, AS Poly si Gropnita fiind principalele favorite la castigarea Seriei a II-a si, implicit, la promovarea directa in Liga a 4-a.

Poly s-a ridicat la un nivel foarte bun in primele 30 de minute, cand a avut in echipa de start 6-7 titulari obisnuiti. Pe fondul unor ratari monumentale, Poly a si marcat, dar golul a fost anulat de antrenorul oaspetilor (arbitru asistent pe atacul lui AS Poly) pentru fault la portar.

Golaiestiul a condus cu 3-0 la pauza, moment in care au intrat pe teren, la AS Poly, Ionut Grumezescu si arbitrul Alin Purece. Cei doi au inlocuit jucatori care nu au evoluat foarte mult pentru AS Poly, cazand din punct de vedere fizic pe finalul reprizei.

Scorul de 5-0 in favoarea Avantului Golaiesti s-a conturat in ultimele minute, cand liderul Seriei I a profitat de accidentarea goalkeeperului Moruzi, ramas intr-un picior in poarta pentru a limita proportiile scorului.

Felicitari Golaiestiului pentru victorie! Consider ca a fost un test bun pentru AS Poly, desi duminica nu am avut foarte multi jucatori la dispozitie!

Ionut Grumezescu, antrenor AS Poly 2014 Iasi

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<