Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Avancronica meciului Stejarul Sinesti-Gloria Baltati

0 Comments 📁 Liga 4 🕔23.November 2017
Avancronica meciului Stejarul Sinesti-Gloria Baltati

Stejarul Sinesti si Gloria Baltati isi dau intalnire, duminica, intr-un meci din cadrul ultimei etape a turului, in care gazdele pornesc cu un usor avantaj dat atat de terenul propriu, cat si de situatia din clasament, acolo unde Stejarul a acumulat cu doua puncte mai mult fata de echipa lui Dragos Florea.

Etapa trecuta, Gloria Baltati s-a impus cu 4-0, la Targu Frumos, in compania lui CS Ciurea, in timp ce Sinestiul s-a intors de la Lungani cu 3 puncte, apropiindu-se cumva de targetul pe care il propunea in vara Paul Paftala – TOP 5!

Sinestiul este motivata sa castige aici pentru a putea trece in clasament peste CS Tomesti, care merge la Ruginoasa cu gandul la un punct. De asemenea, lucrurile ar putea evolua armonios si pentru Gloria Baltati in cazul unui succes la Sinesti, oaspetii urmand sa isi depaseasca adversara directa si, probabil, pe Viitorul Lungani (deplasare la Erbiceni).

Venim cu mult optimism la Sinesti, dupa victoria clara cu 4-0 din etapa precedenta. Vom juca cu un bun moral, iar la final speram sa facem schimb de locuri cu ei in clasament! Personal imi doresc sa nu iau gol, iar daca baietii din teren vor si marca, atunci totul va fi in regula! Avem in fata un adversar ce are in lot jucatori cu experienta, dar chiar si in aceste conditii o sa incercam sa ne mentinem forma buna si sa scoatem un punct sau puncte in aceasta deplasare.

Andrei Cioltan, portar Gloria Baltati

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<