Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Stiinta Miroslava-Ripensia Timisoara, in ultima etapa a turului Ligii a 2-a

1 Comment 📁 Liga 2 🕔23.November 2017
Stiinta Miroslava-Ripensia Timisoara, in ultima etapa a turului Ligii a 2-a

Ultima etapa a turului Ligii a 2-a pune fata in fata doua nou-promovate, Stiinta Miroslava si Ripensia Timisoara, care au cunoscut un parcurs aproape diametral opus in aceasta prima parte a sezonului 2017-2018. Banatenii au beneficiat un start foarte reusit, aflandu-se etape bune pe primele pozitii ale clasamentului, pentru ca apoi sa coboare usor-usor pana pe locul 11, pozitie pe care se afla inaintea jocului de maine de la Uricani.

De cealalta parte, formatia ieseana a fost angrenata permanent in lupta pentru evitarea ultimelor locuri, punctul acumulat sambata trecuta la Oradea, 1-1 la Luceafarul, ajutand-o intr-o mica masura sa nu piarda si mai mult contactul cu Dacia Unirea Braila, prima formatie virtual salvata.

Zvonurile sumbre conform carora Miroslava ar urma sa se desfiinteze in iarna au fost infirmate de primarul comunei, Dan Nita, care a iesit in presa, dupa foarte mult timp, cu o serie de declaratii cat se poate de logice si incurajatoare, dar care nu au acoperire in realitate.

“Nu ştiu cine a lansat aceste zvonuri, nu este adevărat. Nu s-a discutat aşa ceva. Doar nu am băgat banii de pomană în echipă până acum! Cum să retrag echipa? În pauza competiţională vom aduce câţiva jucători, întărim echipa şi mergem mai departe. Daniel Acatrinei nu mai este preşedintele clubului. Eu am nevoie de un preşedinte care să se implice, să stea acolo şi să rezolve problemele, să fie în permanenţă la echipă. Acatrinei nu avea timp. El şi-a dat demisia şi am acceptat-o. În momentul de faţă suntem în căutarea unui preşedinte.” (sursa: liga2.ro)

Pe usa din dos se incearca inlaturarea unor fotbalisti care au ajutat Miroslava sa acceada in Liga a 2-a, in conditiile in care acestia au semnate contracte si pentru retur (cel putin), neavand salariile platite la zi sau primele de promovare achitate integral.

George Maxim (video) este unul dintre jucatorii ce ar urma sa plece de la Stiinta. Cornel Cainari si-a incheiat deja socotelile cu gruparea din Miroslava.

La solicitarea timisorenilor, Stiinta-Ripensia se va disputa vineri, la Uricani, cu incepere de la ora 14:00.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Marius Omut (Satu Mare); arbitri asistenti: Ovidiu Timar (Marghita), Casian Bala (Arad). Arbitru rezerva: Dorin Burloiu (Galati). Observatori: Victor Stanisteanu (Buzau) si Ciprian Anton (Suceava).

FOTO: Pilat Stefan

Share this article with friends

1 Comments

  1. 🕔 8:20, 24.November 2017

    Alin

    HAI, RIPENSIA!

    reply comment

Write a Comment

<