Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Adrian Vornicu, arbitru asistent la derby-ul Ligii a 3-a, Seria 1!

0 Comments 📁 Liga 3, Stiri 🕔24.November 2017
Adrian Vornicu, arbitru asistent la derby-ul Ligii a 3-a, Seria 1!

Sfarsitul de saptamana se anunta a fi unul foarte intens pentru arbitrii ieseni, incepand cu jocul de Liga a 2-a dintre Foresta Suceava si Luceafarul Oradea (sambata, 11:00), urmat de ASMS ACS Sănătatea Darabani – AFK Csikszereda Miercurea Ciuc (Liga 3, Seria 1 – sambata, ora 14:00) si terminand cu derby-ul Seriei 1 a Ligii a 3-a, Otelul Galati-CS Aerostar Bacau (sambata, 16:00). Duminica, Lungu, Puscasu si Melinte se deplaseaza la Pascani!

ACS Foresta Suceava – CS Luceafarul Oradea

Ieseanul Vlad Baban a fost desemnat arbitru de rezerva la meciul de pe Areni, din cadrul ultimei etape a turului Ligii a 2-a. Din brigada mai fac parte Ionut Anghelinei, Florian Visan si Daniel Vlase (toti din Galati).

ASMS ACS Sănătatea Darabani – AFK Csikszereda Miercurea Ciuc

Partida de la Darabani ii are in postura de observatori pe Vasile Simionas (observator de joc) si Petronela Anitoaei (observator de arbitri). Acestia vor superviza activitatea de la nivelul gazonului a unei brigazi nemtene ce-l are pe Marius Diaconu (Roman) la centru, asistat de Florin Cosma si Alexandru Iftime (ambii din Piatra Neamt) la cele doua linii.

ACS Suporter Club Oţelul Galaţi – CS Aerostar Bacău

Cel mai tare meci al etapei a cazut pe mana unui arbitru de Liga 1, Horia Mladinovici (Bucuresti), care va fi ajutat de arbitrii asistenti Adrian Vornicu (Iasi) si Florin Burlacu (Urziceni), ambii din lotul de Liga a 2-a.

CSM Pascani – Navobi Iasi

Duminica, de la ora 11:00, CSM Pascani (Liga 3 feminin) si Navobi Iasi (Liga 2 feminin) se vor duela pentru un loc in etapa a 3-a a Cupei Romaniei. Valentin Lungu, Ana Puscasu si Ionut Melinte sunt arbitri insarcinati sa duca la bun sfarsit acest duel 100% iesean.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<