Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Liderul Victoria Letcani incheie turul cu o deplasare la Cristesti

0 Comments 📁 Liga 4 🕔24.November 2017
Liderul Victoria Letcani incheie turul cu o deplasare la Cristesti

Victoria Letcani merge la Cristesti, duminica, cu gandul de a incheia in forta un tur de campionat in care a reusit sa castige tot ce s-a putut, marcand o sumedenie de goluri si practicand un joc de calitate, lucruri absolut necesare pentru o echipa care si-a propus accederea in Liga a 3-a.

Nu mai departe de marti, Florin Croitoru a fost prezent cu baietii sai in Copou pentru a onora un meci amical ce fusese stabilit cu cateva saptamani inainte. Letcaniul s-a descurcat onorabil in fata lui CSM Poli Iasi, reusind, printre altele, sa marcheze si un gol in partea a doua a intalnirii. S-a incheiat 3-1 in favoarea primdivizionarei.

Marian Ciuta, Cezar Tatarusanu (foto) si Bogdan Baboi isi ispasesc suspendarea de doua etape dictata in urma derby-ului cu Unirea Mircesti. Cei trei nu au facut parte din planurile antrenorului Croitoru nici in partida castigata cu 4-1 in fata Unirii Scanteia!

Nou-promovata Moldova Cristesti vine dupa o infrangere drastica la Iugani, 5-0, si are sperante minime pentru a incurca liderul incontestabil al campionatului. De 5 puncte mai au nevoie gazdele de duminica pentru a trece pe loc neretrogradabil, in conditiile in care ultimul punct pus in clasament a venit tocmai in fata contracandidatei Stejarul Barnova (1-1, Etapa 13).

Pentru Cristesti urmeaza alte doua “nuci” tari pe acest final de an: Unirea Scanteia (deplasare) si Viitorul Harlau (teren propriu)!

FOTO: Mihai Onica

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<