Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Victorie clara a Miroslavei la, probabil, ultima reprezentatie din acest an

0 Comments 📁 Liga 2 🕔24.November 2017
Victorie clara a Miroslavei la, probabil, ultima reprezentatie din acest an

Stiinta Miroslava a obtinut cea de-a doua victorie in mandatul lui Adrian Kereszy, 3-0 impotriva formatiei Ripensia Timisoara, si scapa pentru moment de ultimul loc ocupat in clasament inaintea etapei a 19-a a Ligii a 2-a.

Jocul disputat la Uricani a fost controlat aproape in intregime de gazde, care au evoluat inca din minutul 14 cu un om mai mult pe teren, dupa eliminarea directa a lui Marius Toma. Toma l-a faultat in situatie iminenta de gol pe Adrian Viorica.

Zece minute mai tarziu, la o lovitura libera executata de Alexandru Taciuc, Sebastian Bucur l-a invins pe Munteanu printr-o deviere cu capul, care a marcat deschiderea scorului.

Stiinta a mai avut cateva ocazii bune pana la pauza, insa tabela a ramas incremenita la 1-0.

In minutul 54, Cosmin Nemtanu a scapat singur spre poarta timisorenilor si a dublat avantajul Stiintei.

Ultimul gol al intalnirii a fost reusit de Adrian Viorica. Atacantul venit de la CSM Pascani s-a aflat la capatul unei actiuni prelungite de atac a gazdelor. Acesta a profitat de o respingere a fundasilor si a stabilit scorul final, 3-0 in favoarea formatiei iesene.

In urma acestui rezultat pozitiv, Stiinta Miroslava face saltul peste Foresta Suceava in clasamentul Ligii a 2-a, cu mentiunea ca sucevenii vor da piept maine cu un adversar ingropat in subsolul clasamentului, Luceafarul Oradea.

La mijlocul saptamanii urmatoare se va decide daca sezonul de toamna va contine si doua etape din retur, asa cum fusese stabilit initial, sau daca acesta a fost ultimul joc din an, pe care Miroslava l-a bifat cu o victorie ce vine la pachet cu sperante de mai bine in sanul unei formatii greu incercate la prima intalnire cu Liga a 2-a.

CELE DOUA ECHIPE

Ştiinţa: Turiţă – Ambrosie, H. Crişan, Seb. Bucur, Agrigoroaei – Căruţă, Cărăruş, Taciuc, Corban – Nemţanu, Viorică
Rezerve: Ţintea – Buhăcianu, Izmană (Căruţă 60′), Săvoaia (Taciuc 78′), Asăvoaei (Nemţanu 74′), Andr. Chindriş, Ed. Sandu
Antrenor: Adrian Kereszy

Ripensia: D. Munteanu – Ad. Popa (cpt.), Vlădia, M. Toma, Apro, C. Toma – Laur. Tudor, Zaluschi, Stoi – Neamţu, Mediop
Rezerve: I. Rădulescu – Horcea, Mânecan, Bobină, Ad. Ungureanu, Matiş, Dumiter
Antrenor: Radu Suciu
Eliminat: Marius Toma 14′ (roşu direct)

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Marius Omut (Satu Mare); arbitri asistenti: Ovidiu Timar (Marghita), Casian Bala (Arad). Arbitru rezerva: Dorin Burloiu (Galati). Observatori: Victor Stanisteanu (Buzau) si Ciprian Anton (Suceava).

FOTO: Stefan Pilat

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<