Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Letcaniul spulbera tot in cale, spre barajul de promovare in Liga a 3-a

0 Comments 📁 Liga 4 🕔27.November 2017
Letcaniul spulbera tot in cale, spre barajul de promovare in Liga a 3-a

Victoria Letcani a reusit sa incheie turul de campionat cu o noua victorie, a 15-a din tot atatea posibile, 4-1 in deplasarea de la Letcani, rezultat care o duce la 12 puncte distanta de Unirea Mircesti si Flacara Erbiceni, dupa ce ocupantele locurilor 2 si 3 s-au incurcat la Harlau (1-1), respectiv, acasa, cu Viitorul Lungani (2-2).

Cifrele Letcaniului sunt cu adevarat impresionante, in masura in care baietii lui Florin Croitoru au obtinut victorii pe linie, izbutind in acest interval sa inscrie nici mai mult, nici mai putin de 69 de goluri. Nou-promovata si viitoarea campioana a Iasului a beneficiat si de aportul celei de-a doua defensive in campionat (14 goluri primite; Mircesti – 9 goluri in 15 meciuri).

Revenind la partida din cadrul etapei a 15-a, in ciuda aparentelor, Letcaniul a intampinat probleme la Cristesti, acest scor conturandu-se si pe seama zilei mai putin bune pe care a prins-o goalkeeperul Moldovei, Cristian Ursache.

Darius Pusca a inscris primul gol al intalnirii, cu putine momente inainte de pauza.

Andrei Ciubotariu a dus scorul la 0-2, in minutul 56. Trei minute mai tarziu, Azaharioaie a redus din diferenta, oferindu-le ceva frisoane oaspetilor.

Situatia a fost clarificata de acelasi Pusca (70′), care a realizat dubla.

Stefan Corjan (90′) a stabilit scorul final, in cel de-al 15-lea succes consecutiv pe care il bifeaza Letcaniul in drumul spre barajul de promovare in Liga a 3-a.

Moldova Cristesti este virtual retrogradata in acest moment, echipa lui Valeriu Amuhaia aflandu-se la 5 puncte sub prima echipa de deasupra liniei rosii a clasamentului. CS Ciurea (10p), Moldova Cristesti (8), Vointa Motca (7) si Gloria Bals (7) sunt echipele aflate in subsolul clasamentului.

CELE DOUA ECHIPE

Moldova Cristesti: Ursache, Varvaroi, Micu, Scripa, Morosanu, Robert, Gradinaru, Furdulea, Dumitrica, Stefan, Azaharioaie.

Rezerve: Ardeleanu, Craciun, Ichim, Mardare, Silea, Simion.

Victoria Letcani: Bargan, Nutu, Loghin, Onica, Sinescu, Pusca, Pintilie, Dencef, Marincean, Paiu, Ciubotariu.

Rezerve: Lupascu, Andries, Corjan, Mocanu, Tucaliuc, Vatavu, Ciorap.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Giorgel Iacob; arbitri asistenti: Bogdan Teodor Muche, Tudor Varlam. Observator: Valerica Lungu.

FOTO: Mihai Onica

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<